poza membru
Regulament
Bloguri

10.000 Euro

Vine o intrebare provocatoare cred ca pentru oricine happy))
Mergeti pe strada cu cineva, poate iubita si in timp ce mergeati impreuna cu iubita de mana vedeti in afara trotoarului ceva care seamana cu o borseta.O luati de pe jos si inauntru gasiti 10.000 euro.Fix!
In borseta nu gasiti altceva care sa duca la informatii ca apartine de cineva anume.Vine intrebarea:Ce faci cu borseta? Mergeti la politie si anuntati ca cineva a pierdut acsti bani sau plecati spre casa fericiti ca tocmai v-au intrat in cont 10.000 euro? happy))
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza IonitaRazvan

IonitaRazvan

  • Publicat Acum peste 2 luni
lili_luli chiar nu sunt ipocrit, daca citeai ce am scris vedeai si motivele pentru care as face asta.
Intotdeauna avem probleme (asa este viata).
De ce nu avem ajutor?
Pentru ca fiecare isi vede de problemele lui rolling on the floor.
Ne nastem singuri si murim singuri.
Pe drum facem alegeri.
As vrea sa iti spun ca alegerile mele (cele bune) le fac pentru "judecata de apoi" dar atunci as fi ipocrit.
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Deceneu, taxa de "donatie" este de minim 100.000. 10.000 era acum 8 ani pentru o functie de vice in comuna Cocarlaul de Deal. Din pacate am ajuns sa vorbim despre subiecte de acum 10 ani; In maxim 2 ani vom ajunge sa vorbim prin galene de telefoane "antice" din pestera fara nume sau din adaposturile din Bucegi, Retezat, Apuseni si mai mult nu pot spue. Nu sunt nici panicard, nici catrastofiist, dar nici Oppenheimer, care a spus "acum sunt distrugatorul lumilor" nu se gndea la asta.
Si, pentru a face o gluma: o planeta se intamneste dupa mii de ani cu alta: ce faci surata? au trecut milenii de cand nu ne-am vazut! Ce sa fac, mi-au crescut niste homo sapiens pe mine si nu stiu ce sa fac!
Stai linistita, am avut si eu, dar trec repede!
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Razvan, cand eram copil am avut parte de bunici intelepti. Mi-au spus o poveste. A venit o inundatie mare si in acelasi copac erau 2 persoana: unul bogat, si unul sarac; cel bogat s-a suit in pom cu 3 galbeni; cel sarac a ajus in acelasi pom cu 3 placinte; fiecare a salvat ce credea ca ii va folosi. I prima zi, bogatul a strans o gaura la curea; saracul a mancat o placinta; la fel si a doua, si a treia zi. In a patra zi a venit o barca si a gasit un om sarac dar infometat si un bogat mort, dar cu 3 galbeni.
Valolarea unor monede este data doar de valoarea intrinseca - Emil Durkheim, Walter Smith. A gasi pe adevartul proprietar este o provocare, dar, ca si in criminalistica, exista indicii ce pot face trierea intre profitori si poesori, dar asta e farmecul!happy Si nu e deloc greu!
Interesant este ca totul se plateste! cei care au trecut prin tsunamuil din Asia acum inteleg si au inteles ce inseamna valoarea si suferinta umana; Interesant este ca extrem de putini s-au intors acasa fericiti ca treiesc, pentru a strange 10 conserve pentru cei ce au ramas acolo, pentru csmplul motiv ca nu aveau unde sa plece, si au uitat de cei care au pierdut totul; uneori, teroarea sterge omenia, din pacate. Cand vom invata sa redevenim oameni?
poza IonitaRazvan

IonitaRazvan

  • Publicat Acum peste 2 luni
Banii au valoarea care le-o dai tu sau altii. In fapt sunt niste hartii care la momentul asta nu mai au un suport fizic (inainte banii erau in stransa legatura cu cat aur detinea tara respectiva) si sunt folositi foarte simplu pentru a te inrobi. Tot ce se intampla in lume vorbind de crize financiare, razboaie, climat politic instabil etc nu sunt intamplatoare nu sunt rezultatul haosului si rostul lor e evident pentru unii. Avem cunostintele, informatia si materiile necesare pentru ca toata lumea sa traiasca fericita. Dar daca toata lumea e fericita ce se poate intampla? Daca toata lumea e fericita inseamna ca traieste cum vrea si face ce vrea si atunci nu mai exista suport real pentru legi pentru guverne pentru "educare si indrumare" si in consecinta oameni nu vor mai fi controlati, indoctrinati, inregimentati s.a.m.d. Banii si informatia iti dau putere de decizie putere de mani****re. Problema este ca la momentul asta suntem controlati prin dezinformare si bani. Bani care nu au suport real. Neavand un suport real inseamna ca: ce ieri ai cumparat cu 3 lei azi cumperi cu 4 (muncesti mai mult pentru acelasi lucru).
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu stiu daca Tepes ar fi cel mai bun acum; poate Cuza. Nu de alta, dar s-au taiat plantatiile de ulm si alea chiar erau bune ca ulmul seamana cu bambusul la rezistenta si elasticitate,
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Domnisoara Xonia poate vrei sa ne zici si noua ce ai face tu cu banii daca i-ai gasi. happy
poza Meerkat

Meerkat

  • Publicat Acum peste 2 luni
Razvan, tu stii care este diferenta dintre cei care au trecut prin ceva si cei care doar presupun: experienta reala!
Unii isi vand un rinichi pentru 10.000 de euro - un copil e pe la 2-3 000. Altii ar da 10.000 de euro doar pentru a apuca sa vorbeasca atat cu prietenii cat si cu dusmanii, ca ultima sansa de a face pace cu sine; 10.000 de euro sunt un simbol al materialitatii, al moralitatii. Pentru unii este un pret personal, pentru altii este un mijloc pentru altceva. Unii poate ca inca nu inteleg si sunt impacati cu ce au facut, altii vor trebui sa mearga pe acel drum pentru a intelege. Oricum, felicitari pentru alegerea facuta de ai tai! cand lumea devine din ce in ce mai plina de persoane e paradoxal ca sunt din ce in ce mai putini oameni.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Attitude mai nu fi egoist si spune cum de ai ajuns in UK happy))
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ce observ e ca totul depinde de la persoana la persoana ce se va intampla cu banii gasiti.Din comentariile scrise.Parerea mea e ca fie sunt returnati sau pastrati eu zic ca in ambele cazuri nimeni nu poate fi condamnat de decizia facuta.
poza IonitaRazvan

IonitaRazvan

  • Publicat Acum peste 2 luni
Daca as gasi 10 , 20 lei pe strada i-as lua si as incerca sa gasesc cine i-a pierdut. As pierde o jumatate de ora asteptand sa vad daca se intoarce dupa bani. Daca nu se intoarce Ii pastrez. Daca as gasi o suma importanta pe strada 100/200 de euro (sau lei) as face tot posibillul sa gasesc pagubasul. Nu tine de educatie tine de intamplare... Acum multi ani de zile, 20 de ani poate, ai mei aveau 3 boutiquri (impropriu zis... 3 camarute ) si la fiecare sfarsit de saptamana se duceau in engros sa cumpere marfa. Intr-o vineri a pierdut in jur de 38 milioane (toti banii stransi pana atunci) dintro prostie .. A avut treaba sa puna ceva in dubita si a pus/lasat banii pe bara din spate a masinii rolling on the floor. Dupa care a plecat sa cumpere marfa... Acum ceva timp, 1 an poate, s-a dus intr un engros sa cumpere gresie/faianta si a gasit o geanta cu bani 67 (sau 76 ) milionae (in bani vechi). Putea sa aleaga sa creada ca i "s-au intors" banii care i-a pierdut atunci sau sa se puna in pielea celui care i-a pierdut (a fost in pielea celui care pierde bani) si a ales sa returneze banii. A primit recompensa 1 milion (dar nu a facut-o pentru bani). Cand faci ceva ar trebui sa te pui in pielea caruia se rasfrang consecintele si sa vezi daca iti convine winking.