Regulament
Bloguri
Ok wow probabil ca multi dintre voi cand vad cuvantul fierbinte se gandeste la alte lucruri "neortodoxe" dar in cazul de fata trebuie sa anunt pe cei care se gandesc la ceva cu adevarat HOT nu are nici o legatura blogul acesta happy))
Ok deci 2 subiecte fierbinti.De ce fierbinti deoarece poate genera scandal aici pe bloage.Poate chiar injuraturi sau mai rau zbierete happy))
Sper sa nu fie asa.Daca se va intampla atunci rog ca moderatorii sa iau masuri prompte.

Primul subiect pe care o sa il dezbatem sunt Tiganii/Rromii.Wow!!! Am scris asa deoarece in ziua de azi , dupa noile legi , daca ii zici la cineva ca este tigan atunci este luata ca injuratura, adica jignesti pe cineva si poti primii chiar si amenda(nu stiu exact suma)
Intrebarea mea pt dvs ca sa nu o mai lungim cu aceasta tema.Credeti ca la tigani/rromi cum ar trebui sa i le zica? Sa ramana cuvantul tigan? Mie personal mi se pare cel mai corect asa deoarece cred ca de cand e lumea tiganii sunt cunoscuti ca tigani nu rromi.Pentru cineva fara prea multe cunostiinte poate crede ca rrom este cam tot una cu roman.Zilele astea vorbeam cu o doamna care imi zicea ca tiganii vin din Romania si Bulgaria.EU i-am raspans ca e fals, rromii / tiganii provin din India,dar subiectul era legat de cuvant.Cum este corect.

Trecem la subiectul fierbinte si anume Transilvania.Poate imi explica si mie un ungur din Romania de ce maghiarii/ungurii din Romania tot afirma ca Transilvania defapt este pamant unguresc.UDMR sau alte partide maghiare doresc ca harghita, covasna si alt judet sa aiba autonomie.De ce sa ai autonomie intr-un stat democratic cand Europa incearca sa rupa cat de mult posibil granitele sa formeze in viitor un singur stat de Statele Unite ale Americii.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Da6996

  • Publicat Acum peste 2 luni
Hmmm..la prima problema e clar..si cand vorbesc intre ei, tot tigani isi zic..Daca strigi "bai, romule", ori nu-ti raspunde nimeni, ori iei bataie. .Referitor la cea de a a doua... Iti dau doua exemple de autonomii regionale: Germania si Elvetia, unde fiecare land/canton are o anumita autonomie. Si pare-se ca merge treaba. Problema cu maghiarii este ca liderii lor doresc asta pentru voturi, bazandu-se ca ungurii au in ADN dorinte expansioniste...Mai ales ca si-au luat-o mai mereu happy. iar problema cu noi este ca ii bagam prea mult in seama. Statele unite ale Europei? Imi vine sa rad...Hai sa vorbim in Esperanto!
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
oDor ca ti-ai sters mesajele a fost din dorinta ta personala.Eu nu te-am mustrat sub nici un fel sa faci asa ceva.
poza madalinmadalin

madalinmadalin

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sal
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
oDor uite ce am pentru tine happy))
Ceva o editie limitata.Camy29 e doar si numai pentru tine happy)
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Haha Radu! Mai amigo chiar mi-a fost dor de tine.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
oDor ce ai scris acum este un poem.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
oDor te rog ceva mai multa decenta.Fara chestii indecente ma intelegi ce vreau sa zic.
matrimoniale - membru fara poza

souvenir

  • Publicat Acum peste 2 luni
hotuţ?

Patru nave de război și nave NATO au intrat miercuri în Marea Neagră, scrie „Interfax”, care citeaza o sursă militaro-diplomatică.

„În Marea Neagră au intrat fregata distrugător din cadrul Fortelor Navale canadiene Fredericton, crucisatorul Vicksburg al US Navy, petrolierul Spessart al Fortelor navale germane şi fregata distrugator Turgutrais a Marinei turce”, – a spus oficialul.

Acestor nave le se va alatura probabil si fregata italiana „Alizeo”.

sa se fi incins cele 84 miliarde metri cubi de hidrocarburi? care dintre regulile aritmetice credeti ca s-a folosit la impartirea acestora?
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Stiu ca nu are treaba cu subiectul dar cred ca imi voi inchide contul in curand.Am de gand sa fac niste "mici restructurari " in viata mea.Nus multumita de mine si vreau sa schimb asta.
poza Inkubus

Inkubus

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dord eu am deschis subiectul.Las pe altii sa dezvolte subiectul.