barbat fara poza

insider777

Varsta:
43 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Fundamentat pe argumente culturale ma regasesc la granita dintre stiinta si arta, rafinat si atent la miracolul femeii atipice. Nu ma adresez oricui si nu caut ceva ce exista peste tot, dar pun pret pe valoarea unui suflet deschis si bine structurat.
Asta la modul foarte succint...
Si pentru ca este firesc ca un barbat sa detina un minim de valori care sa-l plaseze in spatiul rar al elegantei, voi incerca sa raspund la intrebarile pe care in mod natural o femeie cerebrala le-ar considera necesare....
1. Am o profesie solicitanta alcatuita din amestecul fin al creativitatii care impune un studiu sistematic. Situatia in sine nu-mi ofera un timp rezonabil pentru socializare, asa ca plec de la premisa ca pot compensa aici ceea ce rata de incidenta a exceptionalului o ofera in viata reala.
2. Nu detin miracolul unei chimii perfecte, dar am o buna capacitate de a intelege exceptia de la regula. Altfel spus, ma astept sa apreciezi bunul simt in valoarea sa absoluta.
3. Nu sunt detinatorul unui fizic de invidiat in sensul modern al esteticii poate si pentru ca imi lipseste burta, chelia si un tatuaj cu vreun simbol tantric. Apoi daca te intereseaza cat de bun sunt in camera dotata cu noptiere, obisnuieste-te cu ideea sa nu incepi ceva ce ai putea lasa neterminat spre dimineata.
4. Imi port singur de grija si nu depind de nimeni in afara de propria munca. Nu sunt predestinat opulentei, dar asociez cu generozitate cateva lucruri necesare respectului de sine.
5. Tin mult la gestualitatea educata a unei femei care depinde de gratie, si-o afirma si gaseste din existenta mea un sens.
6. Am un hobby care are legatura cu Arta, si nu iti voi permite vreodata sa-l pangaresti punand in locul lui ceva ce nu are aceeasi valoare.
7. Nu caut o femeie electrocasnica din simplul motiv ca mi-am obtinut independenta acestor servicii si datorita standardului ridicat de igiena .
8. Sa nu evoci aspectul religios dincolo de limitele decentei, dar vei avea nevoie de Divinitate cand va fi sa ma intalnesti.
barbat fara poza

instict30

Varsta:
35 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Timisoara,
Romania 
caut pe cineva portrivit.. daca esti interesata de mine, cunoaste-ma singur!