poza alex_ro88

alex_ro88

Varsta:
35 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
caut o fata serioasa.
barbat fara poza

ANDREAS_ANDREAS

Varsta:
40 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Miami,
Afganistan 
inalt dragut si modesthappy,, caut o persoana frumoasa din toate punctele de vedere pt casatorie.
poza danoo7

danoo7

Varsta:
44 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
?, Irlanda 
un om simplu ce isi cauta jumatatea....dar din ce in ce mai greu din cate vad..aici pe acest sit....majoritatea spun " vreau ceva serios sunt fata serioasa" si cand colo...sincer..sunteti dezgustatoare....urasc femeile ce cred ca ele sunt buricul pamantului si nimeni nu e de nasul lor...cele care vor intradevar ceva sunt rare foarte rare...nu vreau sa jicnesc pe nimeni dar asta este simpla mea parere dupa 24de ore pe acest sit si despre majoritatea cu care am vb ....pe interes ..unele din ele
poza dragos25dec

dragos25dec

Varsta:
35 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Iasi,
Romania 
*** Cine sunt eu? ***
Mă numesc Dragoș, am 34 de ani, sunt din Iași și am absolvit o facultate, un master, și am făcut în plus și cursuri de web design. Pentru ca unele fete m-au întrebat, sunt din zodia capricorn. Lucrez în domeniul construcțiilor ca inginer, din 2015.
Sunt o fire carismatica, dornica de noutati, imi place viata vesela si fug de monotonie.
Imi plac plimbarile romantice, in special in serile de primavara (sau vara).
Nu sunt fan al nici unei echipe de fotbal (ce sport e asta?!) si mi-as dori o partenera mai linistita (mai putin zurlie).
O parte dintre noi au fost mai norocosi si si-au intalnit partea care le e pereche in viata de zi cu zi (pe drum, la cumparaturi, cand isi plimbau cainele etc.); altii, asa ca subsemnatul, adica eu, au facut parte din categoria celor mai putin norocosi, si anume trebuie sa paseasca pe o alta strada, si anume pe strada celor care isi cauta pe cineva. Si nu, nu e o rusine in a cauta un partener pe un site special dedicat. Eu asa consider, si zic ca a avea cont aici e ca si cum scrie pe tine "sunt disponibil, te astept".

*** Ce caut pe acest site? ***
Sunt pe acest site deoarece, în momentul de față, nu am iubită. (Sau mai corect spus, habar n-am sa cuceresc o fata/femeie prin metode traditionale, si atunci o caut pe un site dedicat.)
Am constatat ca sunt doua tipuri de barbati singuri: care vor sa fie singuri, si e alegera lor, si care sunt afoni din punct de vedere al intelegerii unei femei; si doresc sa schimb acest lucru. A invata sa intelegi o femeie nu e o rusine; de fapt a invata orice (e bun) nu e o rusine.

*** Ce fel de relație prefer? ***
O relație în care există dragoste, sinceritate, onestitate, înțelegere. (De fapt prefer o relatie cu o fata, sau femeie daca vrei sa te consideri asa, care, la fel ca mine, nu suporta singuratatea.)

*** Ce fel de fată (femeie) prefer? ***
Să dorească ce doresc și eu, adică o relație, de preferabil de durată, în care să existe toate ingredientele care aduc înțelegere, dragoste, pasiune.
(Sau mai simplu spus, o femeie care doreste sa fie iubita si care isi cauta un barbat care sa-i tina poseta cat e la stomatolog decat un chipes pentru o seara reusita de bal.)

*** Alte întrebări ***
Pentru alte întrebări răspund cu plăcere după ce voi fi contactat. Nu am pus aici foarte multe detalii deoarece oricum nu poți cuprinde totul într-o descriere și apoi, cu siguranță că cine dorește să converseze o va face.

*** Motivul real pentru care ma aflu pe un site de intalniri ***
Tocmai am gasit o copie pe net a cartii "How to not die alone" (Cum sa nu mori singur) de Logan Ury. Si mi-am dat seama ca daca nu fac nimic exact asta se va intampla. Asa ca am schimbat macazul in directia dorita.

*** Modalități de contact ***
Pe acest site. Astept cu interes sa fiu contactat.
Va asigur pe toate (persoanele care ma vor contacta, doar de sex femenin sper!) ca sunt constient ca acesta e un site de intalniri si nu, nu il confund cu centura, cum poate altii fac. Si da, sunt constient ca o intalnire cu o persoana cunoscuta aici, e exact ceea ce ii spune numele, adica intalnire, in vederea cunoasterii reciproce mai bine, si nu, nu ma astept la a pune mana la "blanita" din prima. Desigur, poate o atingere calda a mainilor, o scurta imbratisare, sau un pupic se mai pot obtine si de prima oara ... daca exista chimie intre noi si dorim asta reciproc.

Cu plăcere, Dragoș!
poza emyll

emyll

Varsta:
34 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
London,
Marea Britanie 
caut o fata simpla,sincera,care doreste o relatie serioasa.
poza GuRRu28

GuRRu28

Varsta:
38 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Iasi,
Romania 
Indragostit de tot ce e frumos... Realizat financiar, tandru, rational, selectiv, cu simtul umorului... sunt tot ce-ti poti dori... Ador tracking-ul pe munte, raffting-ul si iesirile in natura, mereu inconjurat de prieteni...
poza lucian1097

lucian1097

Varsta:
37 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Ia-ma, straine, ia-ma cu tine, du-ma departe de mine !
poza MariusCtn

MariusCtn

Varsta:
35 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Iasi,
Romania 
Ok