barbat fara poza

Cocidius

Varsta:
56 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Kalimantan,
Indonezia 
Chestia asta cu descriere proprie suna a CV de angajare…Sa ma angajez la ce? Sa ma laud cu ce? Cum as putea profita de o descriere…”wow”? Si pe ce anume sa pun accentul? Pe calitatile fizice? Ia sa incerc;De inalt nu sunt chiar mic,deci nu ma pot numi pitic;De slab nu sunt gras,dar nici printr-un inel tras;De brunet nu sunt blond,iar ochii-mi sunt cam verzi,daca-mi pun o poza-i vezi…Hmm…oare sa dau si alte detalii??? Ce rost ar avea,caci nu vreau sa ma vand,sa ma inchiriez,”sa fiu descoperit”…Teoretic nu caut nimic pe aici,dar practic am reusit sa-mi zgarii putin sufletul…Deh…in orice domeniu se intampla accidente.Si au fost doar din vina mea! Sper sa nu fi fost si victime colaterale…Daca au fost,sunt gata sa platesc despagubiri!
Sau sa incerc cu calitatile intelectuale? Sa atasez diplome? Cu ce m-ar ajuta,ca mai nou se merge pe criterii de competenta…Care competente? Si de unde vin ele,competentele? Daca stam de vorba,o sa afli…Pana atunci imi rezerv dreptul de a face pe prostul.Deocamdata imi permit sa fac pe prostul…Bine,unii zic ca exista riscul sa ramai asa…dar nu-i credeti..Trebuie sa fii destept ca sa faci pe prostul! Nu e cazul meu,desigur,dar am vazut ca ma prinde rolul uneorihappy)
Sa spun daca sunt un om rau,sau un om bun??? Ar ajuta la ceva,sau doar ar suna a ipocrizie? Adevarul e ca sunt bun rau! Dar nu te baza pe asta..laughing Daca m-ai lovit,o faci pe riscul tau… Sunt creștin,da,dar nu genul care intoarce si celalalt obraz…