barbat fara poza

adipuscas

Varsta:
67 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Oradea,
Romania 
pierdere de timp....
barbat fara poza

BELMONDOO

Varsta:
58 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Prietenia -este o relatie afectiva si de cooperare intre doua sau mai multe persoane ce implica suport reciproc, incredere reciproca, loialitate, iubire, intelegere si empatie. Daca nu poti sa-ti iubesti propriul sine, nu poti sa-l iubesti pe celalalt. Constiinta - reprezinta infrastructura eului. Eul - directioneaza constiinta. Eul - are functie de control si integrare a constiintei . Majoritatea oamenilor intra intr-o relatie , gandindu-se mai degraba la ceea ce pot sa obtina din ea, decat la ceea ce aduc ei in ea. Scopul unei relatii este de a decide ce parte din tine ai vrea sa se arate ,NU CE PARTE DIN CELALALT AI PUTEA SA CAPTUREZI SI SA PASTREZI. Cea mai iubitoare persoana e cea care se centreaza in jurul propriului sine . Versus -instabilitate RELATIE. A directiona lucrurile 180 de grade, inseamna ca nu intelegi NIMIC . Repeti acelasi lucru de 10 ori . Nu te iubesti pe tine . Nu iubesti pe nimeni ....De aceea, cand declaram ca nu ne gasim persoana potrivita/ trebuie sa ne intrebam daca noi suntem potriviti. Inainte de a incepe o relatie trebuie sa stim care sunt limitile noastre, sa ne autocunoastem ( DEZVOLTARE PERSONALA, INTROSPECTIE , EMPATIE ) . Datorita constiintei omul se relationeaza si se integreaza in lume ca SUBIECT . Cand intreprindem actiuni care ne cresc interior putem spune ca ne dezvoltam personal. A te bucura de lucrurile simple, a fi capabil sa simti compasiune inseamna DEZVOLTARE PERSONALA. Dezvoltare personala inseamna a parasi TRIBUNA spectatorului SUBCONSTIENT ( un continut de gandire mai putin CONSTIENT / aflat la limitele accesibilitatii in spirit / la limitele stabilitatii in constiinta ) .Avem studii, avem de toate... Cand vorbesti despre suflet intervine CARACTERUL..cu totul altceva. Iubirea de sine=incredere, intentii pozitive zilnice, emotii, vointa, ganduri=spirit si constiinta .Ma iubesc. Te iubesc. Multumesc. Doua directii, si dreptul de a alege in viata de cuplu -POzitiv / Negativ .Valoarea personala a Eului =Valoarea sanatatii emotionale si mentale. Inainte de a forma un cuplu trebuie sa ne punem intrebarea CAT DE SOLIDA ESTE VALOAREA PERSONALA. Daca unul din parteneri are o stima de sine FRAGILA sau SLABA fata de sine insusi, cuplul va fi dispus la traume emotionale NESFARSITE. Intr-un cuplu avem nevoie de STABILITATE EMOTIONALA si MENTALA care sa produca iubire si fericire conjugala.
barbat fara poza

david52

Varsta:
62 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Educat, stilat, citit !
poza georgeburdusel

georgeburdusel

Varsta:
65 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
sociabil,comunicativ,adaptabil,p reocupari diverse.restul poate fi descoperit fata in fata.aduc o stare de bine,ca nimeni altul !
barbat fara poza

Nicua47

Varsta:
54 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Cine vrea sa mă cunoască, întreabă, cine nu,trece mai departe. ...
poza sudistul

sudistul

Varsta:
68 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Giurgiu,
Romania 
Economist ASE-NEPLAGIAT,inalt,suplu ,nefumator,exuberant,sportiv,''g radinar semiprofesionist-cu o gradina splendida...
................................ ................................ ................................ ................................ ................................ ...........