Regulament
Bloguri

Cum ne imprietenim?

Grea intrebare isi spuse zgribulit un ghiocel privind in urma iernii, un regret plutea in aer ca o pendula ce uitase de sine...vantul tot mai cald il indemna cumva sa priveasca in sus, dar nu putea, el asa fusese creat, sa priveasca in jos, sa stie de unde a venit... din pamantul acela inghetat si lipsit de gesturi, negru si greu, ah... de-ar putea privi cerul!
Il zarise intr-o zi int-un rest de iarna, cum se oglindea voios, si el... toata ziua a visat privind culoarea lui albastra in rama de namol a tot ceea ce stia... noaptea n-a vrut sa doarma, cerul a inghetat in micul ochi de apa si a vazut chiar si luna... atat de frumoasa, rece ce e drept si fara forme bine conturate, invaluia totul in lumina.
Acel tot i se oferea, a fost fericit in noaptea aceea! Oare cat traiesc ghioceii? S-a intrebat a doua zi, nimeni nu stia, ceilalti erau ca si el, nedumeriti, frunzele moarte din jur nu le apartineau si prevesteau cumva o apocalisa a verdelui... nu a aflat raspunsul nici cand a fost ridicat, da, ridicat si dus departe, nu singur, intr-un cor al uimirii si al nedumeririi pana cand...s-a asezat o ceata inainte de noapte si un dor nebun de pamant, o foame ce nu o mai simtea dar ce pleca din el cu fiecare clipa.... cred ca a murit cumva, ofilit intr-o piata saraca, cu oameni grabiti de griji si nevoi, prea scump pentru un alt loc...
Prin vantul ce prevestea o primavara calda timpul pierdea prietenii pe viata, sau le lega, nimeni nu baga de seama... el, el nu mai era in stare!

Cum ne imprietenim?
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza ciuvi13

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tinuto, big hug
poza SanzianaEu

SanzianaEu

  • Publicat Acum peste 2 luni
...stiu, stiu! ma bucur ca te-am zarit! big hugkisslove struck
poza ciuvi13

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sanziana mea, ascult cu drag sa stii, doar ca acum.... ma cheama o inimioara mica sa-i fiu alaturi. big huglove struckkiss
poza ciuvi13

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
Invinoveritas, norocul meu este ca m-am imprietenit ( cu adevarul din el) si cu ea.... dovada clara ca unele prietenii nu pot fi destramate de nimic.happy big hug Draga mea, draga, tu poti fi orice... imposibil sa nu-ti vada omul stralucirea. Cat despre dor... e reciproc, mi-ai lipsit . love struckkissbig hug
poza SanzianaEu

SanzianaEu

  • Publicat Acum peste 2 luni
ciuvico, stiu ca nu-i stilul tau dar....

https://youtu.be/8tFBK2Qgnxs?t=2
poza SanzianaEu

SanzianaEu

  • Publicat Acum peste 2 luni
...ce frumos!
matrimoniale - membru fara poza

InVinoVeritas

  • Publicat Acum peste 2 luni
Draga mea, draga! De stau cu capul plecat nu-nseamna neaparat ca am a ma rusina de ceva! Gandesc, masor ,,pasii''...De-atata ,,masurat'' m-am cocosat stiu, da' tot frumos mi-s! batting eyelashes ! Vad reflexia Frumosului de sus, in ochiul 'cela de apa si iar gandesc: Oare-i chiar atat de frumos?! Si-apoi, vazut-ai tu ca, sub clopotul meu, sta la adapost ,,buburuza'' aia, mica, rosie?! O adapostesc pana cand va fi suficient de intremata a-si lua, din nou, zborul.Si lumea asta, nebuna, nebuna ce nu-mi vede Albeata ci doar...cocoasa!!!Dar voi nimeri eu, candva, pe mana unui priceput gradinar ce-mi va recunoaste, Stralucirea!
...zise, Ghiocelul
Cu dor de tine, Ciuvi! big hug
poza ciuvi13

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
All_x, big hug, multumesc din sufletul meu zgribulit, o sa urmaresc povestea ceva mai tarziu, promit.happy
poza all_x

all_x

  • Publicat Acum peste 2 luni
ciuvi, tare frumos ai scris si pe placul sufletelului meulove struck
poate ca doua caracteristici majore ale unei prietenii frumoase sunt: trecatoare si de scurta durata, asa, ca frumusetea unui ghiocel(doar un gand de moment)

tot o poveste frumoasa: https://youtube.com/watch?v=v4adEL21pEQ
poza ciuvi13

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tinuto, nu plange, zambeste, chiar si amar. winkingbig hug

Leona, pe frigul asta nici in suflet nu mai e caldura.happy)) Multumesc pentru cafea, desi acum merge un ceai firbinte. happy

Coc, nu poti pierede ceva ce nu ai avut niciodata, iti poti pierde doar speranta, in ceea ce-i priveste pe acei unii, desigur.happy))

Saya, uitasem ca te poti imprieteni asa... deh, am copilarit cam de mult si ma cam lasa memoria... big hug

Rashela a cam stat pe la mne de-o vreme, am ceva zapada de doi, trei bulgari prapaditi, nicidecum de o avalansa.happy))

Adela, am mai spus, tu esti o persoana tare inteleapta... multumesc pentru tot. big hug