femeie fara poza

bluespring

Varsta:
58 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Aiud,
Romania 
greu...
poza Cea_Simpatica

Cea_Simpatica

Varsta:
51 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Sighisoara,
Vatican 
"Eu m-am născut în zodia perfectă: zodia femeie.
Mofturoasă. Capricioasă. Rea, da’ bunăăă…"

Simpatică, dar serioasă, just Pretty!winking
Undeva, cândva, poate intr-o alta viaţă, o sa intalnesc un "tovaraş", cu care sa inchei un "parteneriat".....

****://youtu.be/UcaWGdvSFl8

O poveste cu tâlc... despre unele femei!

<<Un împărat a prins un tânăr supus care vâna pe domeniul lui. L-a aruncat în temniţă şi i-a spus că-l va elibera dacă va răspunde la întrebarea: “Ce vrea de fapt femeia?”

Tânărul şi-a întrebat mama, sora, verişoara, vecina, dar nici una n-a putut să-i dea un răspuns corect. În fine a chemat şi o vrăjitoare bătrână şi urâtă. Aceasta i-a promis că-i va spune răspunsul corect cu condiţia ca după ce va fi eliberat o va lua de soţie.
Neavând altă soluţie tânărul a acceptat. Răspunsul dezvăluit de vrăjitoare a fost: “Femeia, de fapt, doreşte să fie stăpâna propriei sale vieţi!" Împăratul l-a eliberat imediat.
A urmat nunta şi noaptea nunţii. Însă nu mică i-a fost mirarea când în pat a găsit o fată tânără şi deosebit de frumoasă care i-a spus: “Pentru că te-ai ţinut de cuvânt, jumătate de zi voi fi bătrână şi urâtă, iar cealaltă jumătate voi fi ca acum. Urmează ca tu să alegi în care jumătate de zi să fiu tânără şi în care să fiu bătrână.”
Tânărul căzu pe gânduri: să râdă toţi de el văzându-l cu o bătrână şi urâtă, iar noaptea să petreacă cele mai plăcute clipe alături de o tânără fermecătoare, sau să se plimbe ziua cu cea mai frumoasă fată printre oameni, iar noaptea...
În cele din urmă tânărul i-a spus să aleagă ea cum crede că e mai bine.
Imediat a venit şi răspunsul: “Voi fi tot timpul tânără şi frumoasă pentru că am găsit bărbatul care mi-a dat libertatea de a fi stăpână pe propria mea viaţă.”

P.S. - Poza are rol de avatar, nu este o reprezentare strictă a înfățișării mele fizice, sunt mult mai simpatică, in realitate!winking

Caut "motan birmanez" din tată,"tigru bengalez"....batting eyelashes

Later edit, asta in cazul in care se oboseste cineva sa citeasca rubrica "descriere proprie":

Constienta fiind ca sunt o tipa misto, conform celor scrise de Bogdan Stoica in trilogia "Tipul din filme nu exista", recunosc ca sufletelul meu viseaza totusi la un barbat inteligent cu care o sa am o relatie sanatoasa.Imi doresc un partener/tovaras alaturi de care sa fac lucruri extraordinare… sa calatorim, sa ne bucuram de viata, sa construim o relatie frumoasa, bazata pe respect, incredere, libertate și comunicare eficientă, nu doar pe beneficii, fizice sau materiale.
Nu oricum, nu oricand si nici cu oricine, pot fi eu.
Nu accept impuneri si conditionari.
barbat fara poza

Cocidius

Varsta:
56 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Kalimantan,
Indonezia 
Chestia asta cu descriere proprie suna a CV de angajare…Sa ma angajez la ce? Sa ma laud cu ce? Cum as putea profita de o descriere…”wow”? Si pe ce anume sa pun accentul? Pe calitatile fizice? Ia sa incerc;De inalt nu sunt chiar mic,deci nu ma pot numi pitic;De slab nu sunt gras,dar nici printr-un inel tras;De brunet nu sunt blond,iar ochii-mi sunt cam verzi,daca-mi pun o poza-i vezi…Hmm…oare sa dau si alte detalii??? Ce rost ar avea,caci nu vreau sa ma vand,sa ma inchiriez,”sa fiu descoperit”…Teoretic nu caut nimic pe aici,dar practic am reusit sa-mi zgarii putin sufletul…Deh…in orice domeniu se intampla accidente.Si au fost doar din vina mea! Sper sa nu fi fost si victime colaterale…Daca au fost,sunt gata sa platesc despagubiri!
Sau sa incerc cu calitatile intelectuale? Sa atasez diplome? Cu ce m-ar ajuta,ca mai nou se merge pe criterii de competenta…Care competente? Si de unde vin ele,competentele? Daca stam de vorba,o sa afli…Pana atunci imi rezerv dreptul de a face pe prostul.Deocamdata imi permit sa fac pe prostul…Bine,unii zic ca exista riscul sa ramai asa…dar nu-i credeti..Trebuie sa fii destept ca sa faci pe prostul! Nu e cazul meu,desigur,dar am vazut ca ma prinde rolul uneorihappy)
Sa spun daca sunt un om rau,sau un om bun??? Ar ajuta la ceva,sau doar ar suna a ipocrizie? Adevarul e ca sunt bun rau! Dar nu te baza pe asta..laughing Daca m-ai lovit,o faci pe riscul tau… Sunt creștin,da,dar nu genul care intoarce si celalalt obraz…
poza danbvsb

danbvsb

Varsta:
53 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Arad,
Romania 
Nu sunt nici Făt-Frumos, nici Verde-mpărat, dar şi eu am nevoie să fiu îmbrăţişat şi privit cu dragoste... Am nevoie să fiu iubit... Am nevoie să simt un suflet vibrând la unison cu al meu... Am nevoie de o ființă pentru care să mă trezesc dimineața, căreia să-i spun "noapte bună", şi cu care să-mi împart zilele...
I'll find you somewhere, I'll keep on trying until my dying day.
poza Inkubus

Inkubus

Varsta:
35 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
Cluj Napoca,
Romania 
In cadrul site-ului matri pentru redactare articole online.
Nu sunt aici pentru relatii, aventuri,chat etc.
Nu deranjati aiurea primiti block!!!!
femeie fara poza

InVinoVeritas

Varsta:
53 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
?, Romania 
Intr-o lume nesigura eu raman, Sigura.
...sau siNgura?! Ca sa vezi cum o litera schimba total contextul!
Cine sunt? Eu, in Tot si-n Toate(ale mele-evident).Ma raportez la lumea mea.
Ce caut? Un El in care sa descopar Detalii..stiti voi!
Ce astept? Ma astept la ,,ceva sentimente'', cine stie?!
barbat fara poza

Perfectman

Varsta:
48 
Sex:
Barbat 
Cauta:
Femeie 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
Adjudecat ! De cine ? De o "colega" de pe site... Da, se mai intampla si d`astea.
Sau, altfel exprimat (ca sa nu am discutii la tribunal) : Is luat ! Pe aici sunt DOAR pentru vechi prieteni si ceva bloguri.
Si sa nu faceti greseala de a confunda bunul simt cu "vrajeala" !!!