poza membru
Regulament
Bloguri

Despre a nu fi

Nu stiu prea multe despre voi, eu am incercat sa va povestesc cate ceva despre mine, habar nu am cine cu cine si de ce, imi plac oamenii care nu-si iau jucariile acasa si pleaca la primul semn de vant, a-ti sustine opinia sau a socializa in prezenta celor ce nu-ti sunt pe plac mie mi se pare o chestie ce tine de o personalitate bine cladita. Probabil am pretentii prea mari de la mine uneori, nu e nimeni obigat sa-mi suporte compania si nici a oamenilor pe care ii plac.
Intr-un joc de-a soarta, va trebui totusi sa recunoastem intr-o buna zi ca nu suntem perfecti!
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza ciuvi13

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cel mai mult m-ar speria sa mi se dea dreptate de cele mai multe ori. Intr-adevar, sunt oameni cu care vibrez la unison, oameni cu care ma inteleg in putine cuvinte si acei oameni aterizeaza direct pe lista mea de invitati intr-o lume reala. Cum suntem diferiti, cu personalitati diferite e firesc sa avem opinii diferite. Nu opiniile ma deranjeaza, ci impresiile. Nevoia mea de a comunica nu are nicio legatura cu a vrea sa fiu in centrul atentiei, spun ce gandesc si fac bloguri in functie de ceea ce ma preocupa la momentul respectiv. Sunt intrebarile mele, nelamuririle si nelinistile mele, le expun pentru ca am nevoie de ajutor sa inteleg unele lucruri, cum spuneam nu am mereu dreptate si vreau sa aflu unde nu am si de ce. Blogul acesta a fost facut pentru ca nu am inteles reactia unor oameni, nu pentru ca am inteles-o si voiam neaparat sa dau cu joarda. Pentru neintelegeri imi cer scuze. Va doresc o seara perfecta. happy
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Păi, la început de an ne urăm , ca apoi un an întreg să ne urîm !!olling on the floor
poza Emill

Emill

  • Publicat Acum peste 2 luni
Poa' ca in real as spune chiar mai multe. Nu de alta dar imi e lene sa scriu! tongue
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Marga o sa creadă lumea ca te am mituit. Daca ma uit mai bine am o tava de prăjituri cu capac cu maner sa iei tava la picnic. Nici nu am încercat o. Sunt o leneșă. În loc sa fac plăcintă an mâncat fructele.olling on the floor
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ha ha ha. Eu fix aceleași lucruri le as spune si in real!
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu uitati esentialul: acilea nu suntem decat niste litere negre , pe un ecran alb. Aliluiaaaaa!happy)))))
poza moona81

moona81

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mai da' rai mai sunteti,lasati lumea sa viseze bre ca e gratisbig grin
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aloha. Bre, de cand ma chinuiesc sa le spun si eu treaba asta.....happy)))))). Nimic nu este ce parehappy))))). Dubla personalitate, ca deh....hemoroizii face binehappy))))))
poza moona81

moona81

  • Publicat Acum peste 2 luni
zise tardi...big grin
poza tardigrade

tardigrade

  • Publicat Acum peste 2 luni
luciana_7: personalitatea si libertatea personala nu au nimic de-a face cu ce se scrie p-aici; totul se rezuma la o banala incordare de muschi in public, la fluturarea penajului, doar-doar va fi remarcat/a. NIMENI nu e aici el insusi/insasi. perfectiunea e o notiune utopica, ea nu exista in realitate, la fel ca multe alte inventii ale celor cateva kile de materie cenusie proprie omului. din fericire pentru noi, recombinarea genetica este cea care este responsabila pentru evolutie.