poza mimi_mimisor

mimi_mimisor

Varsta:
42 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Braila,
Romania 
sincera,iubitoare caut o relatie serioasa ,sot pentru mine si tata pentru copilul meu
poza moni28

moni28

Varsta:
56 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Targoviste,
Romania 
1,70 m; 65 kg.; prezentabila caracter puternic, seducatoare,sincera,imi placesa gatesc;sa călatoresc;să fac cumparaturi; pasionat calculator, caut bărbat bazat, serios, familist, doar pentru căsătorie, exlus aventuri !!!!!!
femeie fara poza

Monideva

Varsta:
45 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Madrid,
Spania 
Cred ca intr-o lume in care toți vor sa atingă perfecțiunea,eu aleg simplitatea si sinceritatea!!..uneori descrierea e de prisos..
femeie fara poza

Morella

Varsta:
34 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
?, Romania 
“There are only two ways to live your life. One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is a miracle.”
femeie fara poza

Nady

Varsta:
37 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Chisinau,
Moldova 
Dumnezeu are grija de fiecare
poza NIKO78

NIKO78

Varsta:
46 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
Oradea,
Romania 
O fata sincera!
poza petronela433

petronela433

Varsta:
55 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
ulm,
Germania 
EXTRAORDINAR ..NU ACCEPT ..SI NICI NU CONVERSEZ CU NIMENI ...DOAR DACA ARE PESTE 40 DE ANI..CHIAR VA RAG SA CITITI BINE LA PROFIL .... ..SINTETI CHIAR FARA SIMT CEEI CE INTRA LA PROFILUL MEU SI NU RESPECTA CEEA CE EU AM SCRIS.... in fiecare zi mi-e dor de ceva sau cineva in fiecare zi mi-e dor de un cuvint de incurajare si bunatate , pentru ca tot mai putini sint oameni care o fac In fiecare zi mi-e dor de un prieten adevarat, pentru ca aceasta notiune de mult si-a perdut adevarata semnificare pt oameni in fiecare zi mi-e dor de dragoste, dragoste pura, pentru ca omenirea nu mai pune valoare pe acest sentiment In fiecare zi mi-e dor de mine, pentru ca in aglomerarea vietii, incep adesea sa uit cine sint............Trecut este batut in cuie, e acolo in sufletul tau, care ti-l rascoleste adanc, te macine, taie bucati din tine, fara sa intrebe. Sunt situatii in care nu stim cum sa izbavim, cum sa castigam si cum sa traim. Ne putem face vise dar nu vom stii niciodata daca vom ajunge la ele, putem numara stelele visand la ele, dar niciodata nu vom stii cate sunt. Speram, credem, incercam, luptam si cadem ....infranti.........cine v-a intra la profilul meu si nu v-a vorbi serios il blochez pe loc persoane in vrista de sub 40 sint blocate ..nu accept sa mi se vorbeasca urit sintem aici sa comunicam frumos si sa ne imprietenim...femei care vin la profilul meu sint blocate...cine nu se prezinta si nu scrie corect si citi ani are ete pe loc blocat nu sint aici sa fiu mascariciul prostilor care nu au ce sa faca.....daca vrem int-adevar prietenii adevarate sint de acord ..........fara adresa de email..skype sau facebook ..in caz de o prietenie adevarata.................Tu ai grija de sufletul tau?
In meseria mea vad multe suferinta, dureri groaznice, dar nimeni nu poate vedea suferinta sufletului, care nu poate fii tratata usor, ci are nevoie de mult timp, intelegere si multa dragoste. Ranile sufletului nostru sunt adanci, greu de vindecat, lasa urme profunde si cicatrici mari. Tot ele ne ajuta sa trecem peste greutatile vietii, ne intaresc, ne sfasaie, ne fac bucati, dar se ascund in spatele uni trup erfect, aparent sanatos, amabil, zambitor. Bolile sufletului sunt greu de vindecat, greu de remarcat din exterior. Tristea, frustrarile, dezamagirea si ipocrizia ne distrug bunatatea si incoenta sufletului. Boala este asemenea unei capuse care iti suge tot sangele, fara sa stii, fara sa vrei, fara sa simti te lasa fara vlaga, fara zambet, fara suflet. Ai grija de sufletul tau.
femeie fara poza

puiut

Varsta:
61 
Sex:
Femeie 
Cauta:
Barbat 
Localitatea:
BUCURESTI,
Romania 
daca ne am putea citi mai bine in adancul sufletului...