Regulament
Bloguri
Oameni buni, eu sunt siderata cand vad de cateva zile numai poze de profil cu "Gogu" in mana si nimeni nu-i blameaza si nici admin-ul nu se sesizeaza. Este un site de matrimoniale dar cand vad pe bietul george17JG de 16 ani din Bucuresti care se chinuie sa-i suprinda profilul bietului ****, care mai are putin si si-l satisface singur cu gurita lui, de la care nu a disparut casul. Doamne cum de mai rabzi astfel de tampiti pe lumea asta?! ca sa nbu mai spun de altul care .culmea il chema Andrei, in ziua de sf.Andrei se chinuia sa isi scoata in evidenta ****ul care intre noi fie vorba abia daca se vede de burta (barilul de bere)! Mai baieti, credeti voi ca nu putem dormi, noi femeile daca nu va vedem aceste superbe poze de profil?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza anda70

anda70

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ion şi Maria sunt invitaţi la o nuntă. Se pregătesc ei şi îi aranjează şi pe copii: cele două fete şi pe băieţelul lor cel mic. Când vine vremea darurilor, Ion se ridică în picioare şi strigă:
- Din partea mea, 300 de lei, o superbă vacă grăsuţă, două capre săltăreţe şi un purceluş drăguţ şi rotund, de-ţi vine să-l mănânci de cum îl vezi!
Apoi se întoarce spre familia sa şi zise:
- Ridicaţi-vă, măi, în picioare! Să vă vadă lumea!
poza anda70

anda70

  • Publicat Acum peste 2 luni
ALEGERI daca te-am lamurit atunci ma simt...fericita ca nu ti-am disturbat somnul linistit din noaptea asta si nu ai ramas cu intrebari in mintea ta bretonata! Apropo, nu este cazul sa fii malitios la adresa mea, fiindca sunt "batrana" si ca tine am mai vazut: zmeu in lumea virtuala si...."tacut" in lumea reala!
poza alegeri

alegeri

  • Publicat Acum peste 2 luni
ehe he.. ne-ai lamurit ce-ti atrage tie privirea big grin... mai sa fie olling on the floor
poza anda70

anda70

  • Publicat Acum peste 2 luni
Viorel daca vrei parereaa mea despre tine atunci am sa fiu directa si am sa-ti spun ca deja mie una mi-a ajuns sa-ti vad fata ca sa ma mai intereseze si cum arata "gigel" happy)))
poza anda70

anda70

  • Publicat Acum peste 2 luni
mai baieti cu siguranta nu vizitam fauna decat imi era "atrasa" privirea atunci cand vroiam sa va citesc blogurile si deasupra lor imi aparea fotografia "inculpatului" in toata splendoarea. L-am vazut o zi, apoi si alta si tot asa, pana cand am reactionat cumva, dar daca va atrage pe voi atunci scuze ca v-am disturbat placerea, cat despre cel care ma apostrofeaza ca el nu se scandalizeaza la nurii unei femei, atunci ma simt datoare sa-i raspund ca sa nu-l las in ceata, explicandu-i ca femeia cu foarme frumoase este altceva fata de strombalaul unui copil...care nu stie nici macar de ce i l-a dat Dumnezeu si a descoperit ca ariciul de la pampers este de prisos la 16 ani!!!
poza alegeri

alegeri

  • Publicat Acum peste 2 luni
hmm.. cum ai vazut profilul baiatului de 16 ani?!? tu ce cautai in zona aia?? fa-ma sa inteleg happy.. vizitai "fauna"?
poza anda70

anda70

  • Publicat Acum peste 2 luni
cu siguranta EU nu am de ce sa fiu invidioasa, dragul meu Viorel, dar cu siguranta TU poti fi !happy))
poza anda70

anda70

  • Publicat Acum peste 2 luni
abia acum m-am "luminat" de ce sunt apostrofata ca il blamez pe acest copil tampit. La el a venit Mos Nicolae deja si i-a pus in nadragi ceva ce isi dorea foarte mult iar unele mamici sunt incantate de "jucareau" lui! happy)
poza anda70

anda70

  • Publicat Acum peste 2 luni
draga mea Cybele, eu ma intrebam cum nu-l vede nimeni de atatea zile (aproximativ 2 saptamani). Daca este rau ca eu am 'sesizat" te rog sa ma...scuzi!
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Orice profil de genul acesta este sters atunci cand este observat.
Altfel, exista (asa cum a precizat si Dord) posibilitatea de a raporta abuz, de a reclama de a a...

Uneori ma intreb de ce subiectul asta e atat de fascinant incat macar o data pe luna sa revina in forta...