Varianta mobila site

Salutare, am adaugat o alta interfata pentru site atunci cand accesul se face de pe dispozitive mobile. Momentan este in teste asa ca va rog sa ma anuntati daca observati probleme. Anumite funtionalitati au fost eliminate din varianta mobila (printre care si chat-ul, sper provizoriu). Astept pareri!
Mai mult

Salutare, am facut niste modificari legate de cererile de prietenie, dupa o sugestie primita aici pe blog. Acum pot fi sterse toate de pe o pagina cu un singur click. Deci cei care au prea multe pot sa rezolve rapid problema Nu e testat 100%, daca gasiti probleme imi puteti scrie in privat.
Mai mult

Am facut 2 mici modificari solicitate la site: am adaugat in filtrul blogurilor sortarea dupa ultimul blog comentat si am adaugat fereastra de emoticoane la trimiterea de cadouri. Astept si alte sugestii (mai degraba sub forma de mesaj privat).
Mai mult

Comentarii inchise blog

Am facut o mica modificare la sugestia unui membru al siteului: nu se mai pot posta comentarii la bloguri mai vechi de 5 zile. Cred ca e mult mai simplu pentru moderare.
Mai mult

Am facut niste mici modificari pentru cei care vor sa nu mai fie vizibil pe pagina lor de profil de cate ori a fost vizualizat acesta. Este vorba de secventa Vizualizari: ___ pozitionata imediat sub sectiunile publice ale profilului (General, Aspect fizic etc). Ascunderea contorului se realizeaza din meniul Setari -> Cont.
Mai mult

Campuri noi in profil

Am adaugat azi cateva campuri noi in profil la sugestia unui membru al siteului: Vegetarian in categoria Stil, Permis de conducere in categoria Profesional si Spiritualitate la Interese (categoria Personal). Poate voi face si alte modificari in viitor daca primesc sugestii si le consider de interes.
Mai mult

Filtrare bloguri

Salutare, am adaugat un filtru in partea stanga cand este accesata sectiunea Bloguri. Nu este varianta finala, va fi si o optiune legata de cel mai recent comentariu, oricum puteti vedea care au fost cele mai vizualizate bloguri, cele mai comentate, sau puteti cauta anumite cuvinte cheie. Nu e testat 100%, astept pareri.
Mai mult

Desi a fost discutata de multe ori problema pozelor atasate blogurilor anumite persoane continua sa incalce regulamentul postand poze care contin nuditate. Si din cate observ le este ingaduit, atat timp cat fac parte din bisericuta potrivita. Astazi am anulat doua conturi, la fel voi proceda si pe viitor.
Mai mult