Moderatori noi

Salutare, intrucat Ji_ji a decis sa-si inchida contul, pentru a nu exista sincope in moderare m-am gandit (mi s-a sugerat) ca Galateea ar putea-o inlocui cu succes. Ma bucur ca si ea a fost de acord! Mai astept un raspuns de la o alta persoana, sper sa fie pozitiv.
Mai mult

Moderator nou pe blog

Buna seara, am decis sa acord drept de moderare pe bloguri utilizatoarei Ji_Ji deoarece Al3ssa a decis sa se retraga de pe site acum ceva vreme dupa cum cred ca ati observat. Astept propuneri in privat si pentru un alt moderator (printr-un mesaj privat). Puteti adauga 2 optiuni. Multumesc si succes Ji_Ji!
Mai mult

Bloguri pentru prieteni

Fratilor, terminati cu obiceiul asta: bloguri pentru prieteni. Ati cerut un regulament, l-ati facut, si acum pare ca unii cauta portite sa-l fenteze. Cine sa modereze blogurile astea daca moderatorii nu le pot vedea? Si cine garanteaza ca bloguri care incalca regulamentul nu ajung la un moment dat din privat in public? Mai astept cateva zile, dupa care toti ei care isi pastreaza aceasta preferinta…
Mai mult

Liber la bloguri

Salutare, dupa o analiza mai atenta am decis sa scurtez vacanta pe bloguri pentru a nu fi afectate majoritatea persoanelor de aici de actiunile catorva care s-au specializat in intrigi. Oricum s-au produs niste schimbari, am anulat conturile catorva utilizatori care au avut proasta inspiratie sa faca spam la articole cat au fost oprite blogurile, iar un moderator care li s-a alaturat si-a pierdut …
Mai mult

Site nou in teste

Salut, cei ce doresc sa scrie bloguri fara a fi moderati (deocamdata ) si sa testeze un site nou isi pot crea cont pe https://matri.ro . Cativa de aici au conturi create de anul trecut. Oricum siteul nu este in versiune finala, mai sunt probleme si v-as ruga sa mi le transmiteti pe masura ce le observati. Multumesc!
Mai mult

Regula

Salutare, incepand de azi persoanele care au conturi cu acces la blog, le inchid si creeaza altele la un moment ulterior, vor trebui sa astepte 30 de zile de la deschiderea noului cont pentru a avea acces la blog ca oricare alt membru al siteului. Sunt persoane care au schimbat si 10 conturi cerand imediat dupa deschiderea noilor conturi acces la blog cu motivul ca l-au avut in trecut. Nici pretex…
Mai mult

Salutare, am mai facut o mica modificare la site. Este vizibil acum in pagina cadourilor trimise in dreptul fiecarui cadou daca acesta a fost deschis sau nu de catre destinatar.
Mai mult

Articole

Buna seara, daca este cineva interesat sa scrie articole pe site in genul celor existente (5 semne ca..., 10 reguli..., articole despre relatii de cuplu, compatibilitate, casatorie etc) ma poate contacta in privat. Eventual daca persoana este si posesoare de blog personal, ii pot introduce la sfarsitul articolului un link catre blogul/siteul personal. Multumesc!
Mai mult