Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

In afara de trucurile deja clasice, gen "exprima-ti emotiile cu sinceritate" sau "pune-o pe ea pe primul loc", mai sunt si alte lucruri pe care barbatii ar putea sa le faca, pentru a-si mari sansele de a atrage o femeie.

Publicatia online The Frisky a intocmit o lista cu cateva sfaturi "prietenesti", din perspectiva femeilor, care ar putea sa-i ajute pe barbati sa castige mai repede o posibila iubita.

1. Fii bun de mangaiat

Poarta un pulover placut la atingere, asa incat femeile, fiinte tactile, sa nu-si poata lua mainile de pe tine. Casmirul este o alegere buna in astfel de ocazii, la fel ca si o jacheta de catifea. Vei vedea ca femeile abia asteapta sa te atinga "intamplator".

2. Investeste

Ofera-te sa ii cumperi un pahar de bautura la bar. Chiar daca este o femeie independenta, care isi poate cumpara singura tot ce are nevoie, merita sa incerci. Intreab-o ce ar dori sa bea si ofera-te sa-i platesti tu bautura.

Vei declansa astfel o conversatie care cine stie unde se va termina.

3. Pantofii

Ai mai auzit de faptul ca femeile sunt obsedate de pantofi. Nu este o noutate pentru tine. Ce nu stii este ca ele sunt obsedate si de pantofii barbatilor.

Nu trebuie sa fie chiar Ferragamo, dar nici o pereche de adidasi scalciati cu care mergi la sala, plini de noroi. Pantofii spun multe despre o persoana si trebuie neaparat sa se potriveasca la tinuta ta si sa fie in buna stare.

In ochii femeilor, vei parea ingrijit, preocupat de propria infatisare fara a fi obsedat si cu siguranta suficient de interesant si stapan pe tine incat sa meriti sa inceapa o conversatie cu tine.

4. Ai grija unde-ti tii mainile

Pipaielile in public sunt absolut neplacute. Nu incerca sa pui mana pe fundul sau pieptul unie femei in public (nici macar in joaca), pentru ca aceasta isi va lua talpasita repede.

Nici macar o "palmuta" jucausa nu este permisa. Chiar daca iti da de inteles ca ar vrea sa va cunoasteti mai bine, asta nu inseamna ca trebuie sa te repezi imediat la ea. Respect-o si pastreaza picanteriile pentru cand ajungeti intr-un loc mai intim.

5. Flateaz-o

Daca iti place ce vezi si auzi, nu e cazul sa tii asta pentru tine. Complimenteaza femeia din fata ta si ai grija sa o faci cu sinceritate. Nu te folosi de clisee gen "imi plac ochii tai", incearca sa fii original si vei vedea ca ajungi departe.

Sursa: ziare.com

Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate