Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

Prima dragoste nu se uita

Dumnezeu nu ne-a creat egali, deşi societatea modernă încearcă zilnic să ne demonstreze contrariul. Nu am fost şi nu vom fi niciodată egali, cel puţin în ce priveşte dragostea. Unii dintre noi se îndrăgostesc frecvent şi nu le pasă de ce lasă în urmă. Ce este trecut rămâne trecut şi doar viitorul contează. Dar este şi categoria de oameni ce se îndrăgostesc o singură dată în viaţa lor şi restul experienţelor sunt doar încercări de a uita ce nu mai pot avea.

Când o persoană este întreabă dacă îşi aminteşte de prima dragoste, sunt două răspunsuri posibile: „Cine?” şi „Da, nu voi uita niciodată...” şi începe să spună cum s-au întâlnit, unde, şi de ce s-au despărţit. Din modul său de a vorbi, gesturile sale, realizezi că nu şi-a uitat dragostea, chiar dacă probabil este căsătorit şi are copii cu o altă femeie.

În cele mai multe cazuri, o dragoste veche ce nu a avut un final fericit este una pe care nu o poţi uita, de vreme ce te întrebi cum ar fi putut fi dacă... Când vei fi suficient de norocos pentru a găsi pe cineva care să te facă să laşi în urmă tot ce ai experimentat, tot ce ai simţit şi trăit, dragostea veche va fi uitată cu uşurinţă.

Dragostea îţi poate face viaţa un paradis sau un iad pe pământ. Ce poate fi mai rău decât să iubeşti pe cineva, iar acea persoană să nu ştie măcar de existenţa ta? Nu poţi uita cu uşurinţă o persoană ce nu ţi-a dat cel puţin un motiv pentru a o uita. Dacă cineva te răneşte sau te face să regreţi că te-ai îndrăgostit de el îi spui inimii tale în fiecare moment „Nu îl mai iubi deoarece te face să plângi atât de des!” şi după câteva zile şi nopţi de plâns continuu te trezeşti într-o dimineaţă spunându-ţi „Gata! Mi-a ajuns”.

Pe măsură ce începi să zâmbeşti iar, te poţi îndrăgosti, dar ai nevoie de mult curaj şi de un caracter puternic. Nu trebuie să uiţi de prietenii care pot să-ţi fie alături.

Iubeşte oridecâteori ai ocazia pentru a nu ajunge într-un punct în care să regreţi că ai vrut cu disperare să faci ceva şi nu ai făcut.  Încearcă determini persoana pe care o iubeşti să te iubească la fel de mult precum o faci tu.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

liviu3333

  • Publicat Acum peste 2 luni
da asa e
niciodata nu o sa uit ca ma parasit si sa maritat cu altu.
o sa ii rup picioarele.
matrimoniale - membru fara poza

maty

  • Publicat Acum peste 2 luni
Asa este..prima dragoste nu se uita..ramane acolo in inima noastra..sau mai exact undeva intr-un coltisor..dar ramane doar ca o amintire frumoasa fara de care nu se poate..nimic mai mult..o amintire care mai pune stapanire pe gandurile tale din cand in cand..
cod de securitate