Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Pasiune, dorinţă, afecţiune – toate acestea sunt ingredientele magice pentru povestea de dragoste perfectă. Cu toţii visăm să obţinem asta într-o zi. Îndrăgostirea ne face să uităm ce ar trebui să facem, activităţile noastre zilnice, de vreme ce raţiunea şi dragostea nu prea se acompaniază una pe cealaltă. Eşti conştient de faptul că trebuie să îţi asumi responsabilităţile, dar crezi că persoana pe care o iubeşti este mai importantă şi o pui în capul listei.

Sunt momente în care ştii că poate nu este potrivit pentru tine, că poate ai putea găsi pe cineva ce te-ar aprecia mai mult decât el, dar îi rămâi alături în această relaţie, sperând că se va schimba şi că veţi fi cu adevărat fericiţi.

În cele mai rele cazuri, părinţii nu sunt de acord cu alegerile copiilor lor şi încearcă să îi facă să vadă că iau decizia greşită. Cu toate astea, copiii rămân la ceea ce consideră ei că este cel mai bun lucru şi sunt capabili să se certe cu părinţii sau să suporte pedepse doar pentru a fi cu persoana la care ţin.

Chiar dacă mintea îţi spune să asculţi de ce îţi spun ceilalţi, inima şi dragostea ta sunt mai puternice şi pasiunea câştigă. Deşi ştii că trebuie să te gândeşti de mai multe ori la fiecare acţiune a ta sunt ocazii în care nu îţi pasă de nimic altceva şi acţionezi cu inima, nu cu mintea.

Ştii că trebuie să asculţi instrucţiunile şefului tău şi că nu ai voie să te cerţi cu el, dar uneori pur şi simplu nu te poţi abţine şi îi spui tot ce gândeşti, cu riscul de a îţi pierde slujba. Chiar dacă ştii că ai dreptate şi că el greşeşte ai face bine să faci ce ţi s-a spus şi să îţi ţii ideile pentru tine. Este cea mai bună soluţie pentru tine şi pentru viitorul tău.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate