Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Dragostea şi nesiguranţa sunt două feţe ale aceleiaşi monede. Cu cât iubeşti mai mult o persoană, cu atât îţi este mai teamă că o vei pierde. Indiferent de cât de matură e relaţia voastră, este întotdeauna important să îţi reaminteşti ţie şi partenerului tău despre dragostea nesfârştită pe care o aveţi unul pentru celălalt şi importanţa relaţiei în vieţile voastre. Poţi face acest lucru în diverse moduri:

1. Bileţele simple, scrise de mână şi lăsate în diferite locuri
Acesta este un mod simplu şi drăguţ. Tot ce trebuie să faci este să laşi mici mesaje în diverse locuri. De exemplu, plasează un bileţel lângă oglindă, spunând „Eşti cea mai frumoasă persoană pe care am întâlnit-o vreodată!”. Partenerul tău va fi încântat să primească aceste mici surprize.

2. Cina
Aranjează masa chiar tu pentru iubitul/a ta. Pune de asemenea nişte muzică frumoasă pe fundal. Pregăteşte toate mâncărurile preferate ale partenerului tău. Pentru a face lucrurile şi mai speciale fă din pregătirea aceasta o surpriză.

3. Ascultă-l
Cu toţii am dori să vorbim despre îngrijorările noastre cu persoana pe care o iubim. Aşadar, data viitoare când partenerul va fi avut o zi grea sau nişte probleme de împărtăşit, ascultă-l. Aceasta vă va aduce pe amândoi mai aproape şi ar fi un gest de suport moral.

4. Surprinde-o cu trandafiri roşii
Florile nu se demodează niciodată. Trandafirii roşii au simbolizat dintotdeauna dragostea. Ia-i jumătăţii tale ocazional câte un buchet de trandafiri roşii fără niciun motiv anume. Pentru a fi şi mai romantic ataşează un mesaj sau o scrisoare de dragoste.

5. Alintă-l cu un masaj bun
Tuturor le place un masaj bun după o zi grea de muncă. Când este făcut de persoana iubită e cu atât mai special. Alintă-ţi partenerul cu un masaj pe întreg corpul. Îl va aprecia sincer.

6. Fii drăguţ cu părinţii săi
Toată lumea doreşte ca părinţii să iubească persoana alături de care sunt într-o relaţie. Vizitează părinţii partenerului tău ocazional, vorbeşte-le cu respect şi arată-le că meriţi cu adevărat să fii alături de fiul sau fiica lor. Fă părinţii să se îndrăgostească de tine şi vei vedea respectul pentru tine crescând în ochii partenerului tău.

7. Ia-l/o să privească apusul cu tine
Ar putea fi pe plajă sau la o oprire pe un deal. Să mergeţi undeva cu maşina pentru a privi apusul împreună este o idee romantică ce îţi va fermeca întotdeauna partenerul.

8. Fă-i complimente
Fă-i complimente des. Spune-i cât de special/ă este pentru tne şi cât de mult îl/o iubeşti. Fii totuşi sigur că suni convingător. Uită-te adânc în ochii săi când îi vorbeşti.

9. Împărtăşeşte-ţi secretele
Spune-i ceva ce nu ai mai spus nimănui. Îi va arăta că nu doar ai încredere în el/ea, ci şi că îl/o tratezi ca pe o persoană apropiată ţie.

10. Priviţi stelele împreună
Ce poate fi mai romantic decât să priveşti stelele alături de partenerul tău? Poţi merge şi mai departe şi numi o stea după el/ea şi să îl/o surprinzi cu acest cadou rar.

Te rog să reţii că exprimarea dragostei tale nu necesită să îţi inunzi partenerul cu daruri scumpe. Micile gesturi înseamnă mai mult şi arată cu adevărat sentimentele tale. Totuşi, aceste gesturi ar trebui să fie continue şi nu doar ocazionale. Aceasta va asigura o legătură puternică între voi.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

claudiuioan

  • Publicat Acum peste 2 luni
Prin sinceritate, motive de petrecut tot timpul impreuna, fluturi in stomac, dragostea se simte.
cod de securitate