Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Bărbaţii nu trebuie să îşi facă atât de multe griji ca fetele cu privire la ce să poarte la prima întâlnire. Dar unii tot sunt nedumeriţi în alegerea hainelor pentur prima acest eveniment. Dacă eşti confuz şi nu crezi că îţi vei putea alege vestimentaţia de unul singur, o idee bună este să ceri ajutorul unui membru feminin al familiei sau unei prietene care să te ajute în încercarea ta de a arăta cât mai bine. Aprobarea unei femei este o idee bună de vreme ce ele ştiu cum ar dori alte persoane de sex feminin să arate un bărbat la prima întâlnire. Un alt lucru pe care trebuie să îl reţină bărbaţii înainte de prima întâlnire este igiena de bază.

Dacă întâlnirea este setată pentru un restaurant select, alegerea potrivită este un costum negru perfect. Alege un costum care să te facă să arăţi stilat. De crezi că un costum este prea extravagant pentru stilul tău, alege o cămaşă formală în nuanţe închise şi calde. Fii atent la accesorii. Accesoriile de calitate, ceasul potrivit, cureaua şi pantofii te pot ajuta să obţii bile albe de la partenera ta.

În cazul în care aţi aranjat să mergeţi într-un loc mai lejer, cel mai bine ar fi să rămâi la blugi şi o bluză care să se potrivească. Fii sigur că porţi hainele de dimensiunea potrivită, că blugii tăi nu sunt prea joşi sau bluza de altă marime decât a ta. Fetele detestă aceste mici detalii şi probabil că nu va opta pentru o a doua întâlnire cu tine dacă simţul tău vestimentar suferă de asemenea anomalii.

Este esenţial să porţi tipul potrivit de haine. Evită ceva prea larg sau ceva prea strâmt. Este o idee bună întotdeauna să porţi fix lucrurile în care te simţi cel mai confortabil.

Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

liviu3333

  • Publicat Acum peste 2 luni
fluturasul de la salariu si extrasu de cont
cod de securitate