Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Este cunoscut faptul că bărbaţii şi femeile sunt construiţi diferit. Au modalităţi diferite de a se exprima şi nivele variate de înţelegere emoţională. Evită să faci greşeli stupide înţelegând câteva lucruri simple. Acestea sunt zece dintre cele mai întâlnite greşeli pe care le poate face o femeie într-o relaţie.

1. Prea multe întrebări cu privire la trecut
Faptul că bărbatul tău este actualmente într-o relaţie cu tine este o dovadă suficientă că este îndrăgostit de tine şi că a trecut deja peste relaţiile lui anterioare. Deşi este bine să ştii puţin despre trecutul său, nu îţi asuma dreptul de a săpa atât de adânc încât să îi împrospătezi rănile.

2. Vizitarea locului său de muncă
Acesta este un subiect destul de sensibil de vreme ce majoritatăţii bărbaţilor nu le place ca prietenele lor să treacă pe la locul de muncă fără să fi fost invitate. Doar dacă eşti într-o relaţie stabilă sau logodită îţi poţi asuma dreptul de a trece pe la slujba bărbatului tău neanunţată.

3. Menţionarea căsătoriei
Dacă eşti de mult timp într-o relaţie este normal să vorbiţi la un moment dat despre căsnicie şi stabilitate. Puteţi avea o astfel de conversaţie o dată dar nu adu mereu subiectul în discuţie. Vei pierde dacă bărbatul tău se va enerva datorită conversaţiei ce are loc în mod repetat pe această temă. Nu că bărbaţii ar fi contra stabilităţii, dar le ia ceva timp pentru a lua astfel de decizii importante.

4. A pretinde că eşti altcineva
Dacă sunt puţine lucruri pe care le urăsc bărbaţii, principalele sunt minciuna şi ipocrizia. Multe femei fac greşeala de a pretinde că sunt o persoană diferită de realitate. De exemplu, dacă nu îţi place să te machiezi şi să te îmbraci special pentru o petrecere, nu o fă doar pentru el. Va observa imediat senzaţia ta de disconfort. Ţi-ar aprecia mult mai mult sinceritatea şi s-ar aştepta să fii cine eşti cu adevărat.

5. Comparaţia financiară
Cum te-ai simţi dacă cineva ţi-ar compara salariul cu cel al altora? Teribil, bineînţeles! Deşi în ziua de azi femeile se văd ca egale cu bărbaţii, bărbaţii încă se gândesc la ei înşişi ca fiind cei ce câştigă pâinea în familie. Tratează-ţi bărbatul cu respect indiferent de cât câştigă. Nu fă niciodată greşeala de a îi compara câştigul cu al altora.

6. Incercarea de a-l schimba
Acceptă-l cu toate defectele şi calităţile sale. Nu încerca să îl determini să îşi schimbe obiceiurile în concordanţă cu nevoile tale. Dă-i bărbatului tău spaţiul său, vei vedea cum aceasta îl aduce în mod automat spre tine.

7. Prea multă libertate
Dacă îţi vezi partenerul că vorbeşte cu alte femei la majoritatea petrecerilor, ajungând chiar să flirteze cu acestea atunci când eşti în preajmă, ia-o ca pe un semnal de alarmă şi acţionează cât mai curând posibil. E posibil să faci o greşeală teribilă având o încredere orbească în partenerul tău, având în vedere un asemenea comportament.

8. Aşteptarea exprimării sentimentelor pres des
Bărbaţii nu sunt obişnuiţi să-şi exprime sentimentele în mod constant. De exemplu, ar trebui să te aştepţi la un compliment la el din când în când dar dacă doresti să se întâmple asta în fiecare zi creezi probleme. Trebuie să înţelegi că doar fiindcă bărbaţii nu se exprimă atât de uşor ca femeile nu înseamnă că nu iubesc cu pasiune.

9. Vorbitul negativ
Dacă te plângi cu privire la alţii în faţa partenerului tău tot timpul (ocazional este acceptabil, desigur) îl vei lăsa să creadă că într-o zi, când nu veţi fi împreună, vei vorbi despre el la fel cu alţi oameni. Nu îi da impresia că eşti o persoană negativistă.

10. Compararea aspectului fizic
Impresionează-ţi partenerul arătându-ţi încrederea cu privire la cât de frumoasă şi atractivă eşti. Nu îmbrăcămintea, ci încrederea ta îl atrage. Doar înrăutăţeşti lucrurile în încercarea de a vâna complimente comparându-ţi aspectul fizic cu al altor femei.

Femeile comit deseori greşeli în relaţiile cu bărbaţii. Este o chestiune de înţelegere a faptului că bărbaţii au un mod diferit de al femeilor de a percepe lucrurile. O dată ce înţelegi acest lucru te vei simţi mult mai confortabil cu bărbaţii din viaţa ta.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

maty

  • Publicat Acum peste 2 luni
foarte interesant subiectul, sunt multe sfaturi utile care trebuie puse in practica.
cod de securitate