Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Descoperi mereu cum fuge de tine femeia de care eşti atras? Te-ai întrebat dintotdeauna ce nu merge bine? Dacă ai răspuns cu „da” la oricare din întrebările acestea atunci acest articol este pentru tine. Iată câteva greşeli comune pe care le fac bărbaţii cu femeile.

1.    Alegerea unei femei doar pe baza frumuseţii
Aceasta este cea mai comună greşeală comisă de aproape toţi bărbaţii. Adevărat,este greu să trecem peste atractivitate. Totuşi este important să reţinem că pe parcursul timpului, frumuseţea se şterge. Atunci ceilalţi factori precum compatibilitatea, abilităţile intelectuale, etc. contează. Trebuie să existe cu siguranţă un amestec bun dacă nu vrei să fii prins cu o copilă pentru restul vieţii tale.

2.    Nu încerca să îi fii cel mai bun prieten
Se întâmplă rareori ca femeile să fie atrasede prietenii lor. O femeie nu ar trebui să se întâlnească cu un bărbat având ca bază doar cât de înţelegător este acesta. Gradul de atracţie contează. Aşadar încetează să mai fii disponibil pentru ea, nu te va mai aprecia. Da, este important ca ea să se simtă comfortabil în compania ta dar aceasta nu înseamnă să înceapă să te trateze ca pe una dintre prietenele ei.

3.    Temperament irascibil şi comportament violent
Aceasta poate alunga femeile instantaneu. De fapt, ar trebui să foloseşti asta atunci când vrei să scapi de o parteneră insistentă. Acţiuni precum a fi nepoliticos cu chelnerul sau şoferul de taxi sau a te implica în certuri ce nu sunt necesare cu diverşi oameni este semnătura unui ciudat narcisist.

4.    Împărtăşirea de detalii intime cu ea prea curând
Nu îi spui la prima întâlnire de ce te-ai despărţit de fosta ta prietenă. Nici nu îi spui cât de atras eşti de ea. Este întotdeauna bine să o iei uşor în relaţii. În ce priveşte împărtăşirea de detalii intime, aceasta ar trebui făcută mult mai târziu. Asta nu doar că o va face să fie interesată de tine, dar o va face să dorească de asemenea să vrea să te cunoască.

5.    O laşi să preia controlul total
Femeile doresc în mod natural să fie cu o persoană alături de care să se simtă în siguranţă. Orice s-ar întâmpla, nu o lăsa să preia controlul total al oricărei situaţii. Arată-i că eşti suficient de bărbat pentru a avea grijă de orice. Te va respecta şi va fi atrasă în mod magnetic de tine.

6.    Eşti autoritar şi dominant
Da, este important să înveţi să preiei controlul, dar asta nu înseamnă să o domini tot timpul. Lasă-o să ia propriile decizii. Sfătuieşte-o doar atunci când ţi se cere. Femeile urăsc să li se spună ce să facă. Ele caută un bărbat cu care să fie ele însele. Prin urmare accept-o aşa cum este.

7.    Eşti obsedat de tine însuţi
Aceasta poate fi un semnal instant de stop pentru orice femeie. Indiferent de cât de bine arăţi, auto-obsesia este o trăsătură a celor nesiguri. Obiceiuri precum preocuparea constantă a aspectului tău, vizualizarea propriei reflecţii chiar şi într-o lingură, disperarea după cumpărături, etc. îi vor da sentimentul că este cu una dintre prietenele ei.

8.    Replici de agăţat ieftine
Acesta este un semn de stop instantaneu de asemenea. Replicile de agăţat pot fi drăguţe pentru iubiţi. Totuşi, atunci când le foloseşti pentru a încerca să cunoşti pe cineva sunt ceva strict interzis. De cele mai multe ori sunt ineficiente. Sunt şanse ca ea să prindă semnalul greşit, pierzând astfel orice şansă pe care ai fi avut-o. În schimb, cere-i unui prieten comun să vă facă cunoştinţă.

9.    Vorbeşti despre tine încontinuu
Este o linie foarte subţire între a îi spune despre realizările tale şi a te lăuda cu ele. Femeile urăsc lăudăroşii. Îi găsesc proşti şi enervanţi. În schimb, spune-i despre ea. Îi ce priveşte realizările tale, las-o să le descopere singură. Îţi va aprecia modestia.

10.    O inunzi cu daruri
Mare greşeală! Este semnătura unei persoane devorată de nesiguranţă şi prostie. Când faci asta îi transmiţi în mod indirect mesajul că eşti nesigur cu privire la tine şi că, prin urmare, trebuie să îi cumperi daruri pentru ca ea să rămână atrasă de tine. Ai putea arăta ca un disperat, încercând atât de mult să intri într-o relaţie.

Acestea sunt unele dintre cele mai comune greşeli pe care bărbaţii tind să le repete, în modalităţi diferite. Evită-le pentru a avea o relaţie fericită.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate