Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Una dintre întrebările importante care se ivesc inainte de prima întâlnire este ce ar trebui să purtaţi. Este vital a da o primă impresie bună de vreme ce aceasta va decide dacă vei mai întâlni avea persoană pe viitor sau nu. Prin urmare modul în care arăţi şi te prezinţi contează mult, indiferent cât ar nega partenerul tău că aspectul nu este pe lista sa de calităţi pe care ar trebui să le aibă un potenţial partener. Prima întâlnire era o chestiune formală, în cadrul căreia cei doi se întâlneau pentru a lua cina la un restaurant elegant. Totuşi, odată cu schimbarea vremurilor, această practică populară a devenit trecută şi cina într-un local sau mersul la un meci sau un concert şi alte asemenea activităţi au înlocuit acea primă întâlnire formală de mai demult. Indiferent de locul în care vă întâlniţi, este esenţial să te îmbraci potrivit. Iată câteva ponturi pentru a obţine aspectul perfect pentru prima voastră întâlnire.

Femeile sunt aproape paranoice înainte de prima întâlnire. După ce aceasta este plănuită petrec ore nesfârşite la mall în căutarea vestimentaţiei potrivite, pantofilor perfecţi şi accesoriilor ideale. Un alt aspect important constă în machiaj şi bijuterii. Machiajul şi bjuteriile ar trebui să îţi avantajeze aspectul, nu să îl domine. Utilizarea excesivă de machiaj te-ar face să arăţi ca un clown şi purtarea prea multor bijuterii te-ar face să arăţi ca un magazin de bijuterii portabil. În orice caz, tipului i s-ar părea foarte stânjenitor să meargă în compania ta.

Dacă partenerul tău plănuieşte să te ducă la un restaurant select şi elegant pentru cină ar fi potrivit să te îmbraci simplu şi subtil. Cea mai bună rochie cu putinţă la o astfel de ocazie ar fi o rochie de cocktail. De vreme ce ar fi o întâlnire de cină, ar fi mai potrivite culori precum negru, maro, bej, verde închis, alb şi albastru închis decât versiunile lor mai deschise. Dacă eşti de părere ca rochia de cocktail ar fi prea stridentă, clasica rochiţă neagră este o opţiune mereu valabilă. Este o modalitate sigură de a arăta bine fără a te gândi prea mult la asta. O altă posibilă opţiune este o bluză albă elegantă cu o pereche clasică de pantaloni sau o fustiţă smart. Limitează machiajul astfel încât să îţi accentueze trăsăturile. Renunţă la accesoriile masive şi poartă ceva mai uşor.

Pe de altă parte, dacă partenerul tău plănuieşte să te ducă într-o locaţie lejeră, gândeşte-te la denim, un top strălucitor şi atractiv şi pantofi sport. În acest caz poţi accesoriza în conformitate cu ce ai purta în zilele obişnuite. Evită ceva ce ar descoperi prea mult deoarece poate da impresia greşită. Nu uita să fii atentă la ce faci cu părul tău. Părul unei femei este un mare plus pentru bărbaţi şi dacă este aranjat în modul potrivit, poate face minuni cu privire la impresia lui despre tine. Nu uita un parfum bun de vreme ce bărbaţii sunt atraşi iniţial de modul în care miroase o femeie. Cel mai des creează o legătură între un anumit parfum şi femeie.

Numai reţine să porţi doar lucruri în care te simţi confortabil.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate