Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Înainte de a plănui să impresionezi pe tipul simpatic din cartierul tău, fii sigură că ştii câteva trucuri ale pieţii. In caz că nu vrei să greşeşti, există zece secrete ce vor face aproape orice bărbat să îţi cadă la picioare.

1. Zâmbeşte:
Zâmbeşte mereu. Acesta este cel mai uşor truc de a câştiga inima unui bărbat. Majoritatea băieţilor găsesc o fată cu un zâmbet frumos pur şi simplu irezistibilă.

2. Fii tu însăţi:
Simte-te confortabil în propria ta piele. Nu fi pretenţioasă. Nu încerca să imiţi pe altcineva. Imediat ce va descoperi că eşti un fals va fugi la kilometri distanţă de tine.

3. Vorbeşte mai puţin şi ascultă mai mult:
În loc să bolboroseşti despre câte perechi de pantofi şi genţi ai în garderoba ta, ascultă-l. Încearcă să păstrezi conversaţia echilibrată pentru a evita să rămâi fără subiecte.

4. Nu te îmbrăca exagerat:
Aceasta se referă atât la machiaj cât şi la haine. Poartă mereu haine simple dar stilate. Atunci când vine vorba de machiaj, mai puţin înseamnă mereu mai mult. Îmbracă-te subtil şi mergi cu eleganţă.

5. Fii distractivă:
Nu sta şi te plânge cu privire la toate din jurul tău. Fii optimistă şi caută motive de a fi veselă. Băieţilor le plac fetele care ştiu cum să se distreze.

6. Foloseşte un parfum bun:
Băieţii tind să recunoască o fată după mirosul ei. Fii sigură mereu că miroşi bine. Foloseşte un parfum bun şi încearcă să îl foloseşti pe acelaşi de fiecare dată când eşti cu el.

7. Aranjează-te:
Fii sigură că eşti mereu îngrijită. Poartă ceva ce te va face să arăţi bestial, dar totodată modest. Fii sigură că eşti practicantă a igienei de bază.

8. Nu fi prea disponibilă:
Arată-i că mai ai multe lucruri în viaţă în afară de el. Dacă eşti mereu disponibilă pentru dânsul ar putea ajunge să nu te mai aprecieze.

9. Fii misterioasă:
Nu-i arăta niciodată că ar şti totul despre tine. Fii mereu puţin misterioasă cu privire la tine. Te va face să pari mai interesată şi, prin urmare, mai atrăgătoare.

10. Fii încrezătoare:
Încrederea se referă la a nu îţi fi teamă să vorbeşti, să menţii contactul vizual cât timp vorbeşti, să mergi drept uitându-te la oameni în ochi şi să nu îţi fie teamă să iţi susţii punctul de vedere. Încrederea este precum cerneala invizibilă. Îţi adaugă sex-appeal.

Înainte de a aplica toate acestea fii sigură că tipul merită efortul. Află mai multe despre el înainte de a încerca să îi obţii atenţia. Aceasta te va salva de o potenţială inimă frântă.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate