Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Ce trebuie să ştii

Dacă urmăreşti doar sex ocazional, spune-i. Nu o amăgi cu o relaţie.
Dacă scrii că eşti "deschis pentru copii" şi cu siguranţă nu eşti, asta va reprezenta sfârşitul pentru ea.
Dacă minţi cu privire la vârsta ta, vei trebui să fii defensiv când te întâlneşti cu ea.

"Atât de mulţi bărbaţi mint pe Internet cu privire la vârsta lor deoarece urmăresc femei mai tinere."

Cel mai important lucru de avut în vedere înainte să minţi cu privire la tine pe siteurile matrimoniale este faptul că o femeie va vedea că ai minţit-o atunci când o vei întâlni pentru prima dată.
Dacă te gândeşti la care este cel mai important lucru pentru o femeie într-o relaţie, acesta este încrederea. Dacă profilul tău online este plin de minciuni, o femeie îşi va pierde încrederea în tine imediat. Apoi, indiferent de cât de bun ai fi la vânzări, va trebui să îţi petreci tot timpul convingând-o că persoana care eşti cu adevărat nu e un mincinos.
Aşadar, să trecem prin patru dintre cele mai mari şi mai întâlnite minciuni ale profilelor online pe care le spun bărbaţii şi cum te va afecta fiecare dintre acestea.

1. Foloseşti o poză veche
Una dintre cele mai întâlnite minciuni pe care le spun bărbaţii este prin pozele pe care le pun pe profilurile lor online. Bărbaţii vor pune deseori poze făcute când arătau cât mai atractiv. Ar putea pune poze cu ei cântărind cu 10 – 15 kg mai puţin sau având mai mult păr.
Problema cu asta este că orice femeie pe care o întâlneşti online se va aştepta să întâlnească persoana pe care o vede în acele poze, aşa cum arată în acele poze. Nu are nici o legătură cu modul în care arăţi, ci e pur şi simplu faptul că nu arăţi aşa cum te-ai afişat. Cu alte cuvinte, profilul tău a fost o minciună. Atunci când întâlneşti o femeie după ce ai publicat aceste poze vechi cu tine, primul ei gând cu privire la tine nu va fi o evaluare a imaginii tale actuale ci mai degrabă că eşti o persoană nesinceră cu privire la sine.
Ceea ce fac cei mai mulţi bărbaţi este să se apere. Îi vor spune femeii: "Nu-ţi fă griji, voi fi iar în formă!". Apărarea nu este un mod bun de a începe o întâlnire. Nu vrei să duci o luptă continuă la o întâlnire, mai ales la prima întâlnire. Cel mai bun mod de a începe este cu o femeie dornică să te cunoască pe tine şi totul despre tine.
Deci, iată ce trebuie să faci. Fereşte-te de poze profesionale, deoarece tind să te facă să pari că te străduieşti prea mult. În schimb, ieşi cu un prieten şi cere-i să îţi facă nişte poze de-a lungul zilei. În acest fel, femeile pot vedea cum arăţi cu adevărat. De asemenea, asigură-te că porţi haine diferite în fiecare din poze, pentru a nu părea prestabilite. Cel mai important lucru de reţinut este că trebuie să te distrezi prin asta! Este prima impresie pe care o faci (odată cu profilul tău online).

2. Minţi cu privire la vârsta ta
Un alt domeniu în care bărbaţii mint pe profilele lor online este vârsta. Atât de mulţi bărbaţi ce caută întâlniri online mint cu privire la vârsta lor deoarece urmăresc mereu femei mai tinere. Bărbaţii care au 45 de ani vor spune că au 39; bărbaţii care au 55 de ani vor spune că au 45.
Atunci când minţi cu privire la vârsta ta, vei păcăli femeile doar până în momentul în care le întâlneşti în persoană. Dacă spui că ai 39 de ani şi de fapt ai 45, o femei va şti că nu ai 39 de ani în clipa în care apari la prima întâlnire. De fapt, probabil că te va întreba câţi ani ai în realitate. La intrebarea "De ce ai minţit?" majoritatea bărbaţilor dau răspunsul standard "Par mult mai tânăr decât în realitate şi dacă ai fi ştiut că am 45 de ani probabil că nu ai fi ieşit cu mine.".
Lasă-mă să îţi explic ceva: Dacă este vorba de o femeie de 28 sau de 29 de ani care spunea că este în căutarea unui tip până în 39 de ani, atunci ai dreptate şi probabil că nu va dori să iasă cu tine iar, acum că ştie că ai 45 de ani.
Dacă a spus că este în căutarea cuiva doar într-o anumită limită de vârstă, atunci aceasta a fost o cerinţă de-a ei, nu un indicator orientativ. Nu va dori să iasă încă o dată cu tine, nu doar pentru că nu eşti ceea ce a spus clar că doreşte dar (încă o dată) şi pentru că te va vedea ca pe o persoană în care nu poate avea încredere.
Dacă doreşti să întâlneşti femei mai tinere, mediul online nu este locul în care să le găseşti. Întâlneşte-le în persoană. Oamenii online doresc să întâlnească persoane care se încadrează în parametri specificaţi pe profilul lor online.
De asemenea, ce crezi că spune despre tine faptul că minţi cu privire la vârsta ta pe profilul tău? Spune că nu te simţi confortabil cu locul în care te afli în viaţa ta. Dacă eşti un tip urmărind femei mult mai tinere, aceasta îi poate sugera faptul că eşti imatur emoţional.
Poate că este timpul să încetezi să urmăreşti vise şi să începi să fii sincer în legatură cu cine eşti în realitate.

3. Îi spui ce vrea să audă
Atunci când te întâlneşti online este important să fii foarte concis cu privire la dorinţa de a avea sau nu copii, deoarece multe femei îşi doresc copii. Mulţi bărbaţi care nu vor copii vor spune că sunt "deschişi pentru copii" sau că "e posibil să dorească copii". Vor face asta pentru a se putea cupla şi pentru a putea primi mai multe răspunsuri de la femei. Deoarece atât de multe femei vor copii, aceşti bărbaţi cred că alegerile le vor fi limitate dacă susţin pe profilul online că nu vor copii. Aceasta nu este cea mai bună gândire.
Trebuie să te gândeşti că sunt mulţi ca tine. Dacă nu vrei copii, femeile pe care le vei întâlni nu vor dori copii de asemenea. Sunt multe ca ele acolo.Ceea ce nu vrei să faci este să conduci pe cineva într-o călătorie emoţională pe care nu eşti pregătit să o urmezi până la capăt. Te vei trezi doar într-o situaţie complicată.
Te va ajuta dacă vei scrie ce vrei cu adevărat. Majoritatea oamenilor care se descriu ireal pe profilele lor nu vorbesc foarte clar despre ceea ce doresc sau urmăresc o iluzie sau o fantezie. Fii clar şi gândeşte-te după un tipar de abundenţă şi nu vei mai simţi nevoia de a te descrie ireal.
În loc să spui femeilor ce doresc ele să audă, este întotdeauna mai bine să te conectezi cu oamenii fiind sincer şi spunându-le în ce punct te afli în viaţă la acest moment. Majoritatea femeilor au fost minţite de atât de multe ori încât faptul că eşti sincer va fi ceva reconfortant pentru ele (chiar dacă urmăriţi lucruri diferite din punct de vedere romantic).

4. Îi repeţi acţiunile
Ultima modalitate în care bărbaţii mint pe profilele lor este modul în care şi-l scriu. Atunci când îţi scrii profilul, nu îl scrie pentru a părea un roman de dragoste decât dacă ai de gând să te porţi în mod corespunzător.
Mulţi bărbaţi sunt interesaţi doar în a se prosti cu femei şi îşi vor scrie profilul în moduri care să îi facă să pară persoane ce doresc o relaţie. Vor spune că adoră plimbările lungi pe plajă sau că „adoră romantismul”, când în realitate sunt interesaţi doar de sex ocazional cu femeile pe care le întâlnesc.
Dacă nu vrei o relaţie, atunci nu scrie un profil ce sună a roman de dragoste, care le va face pe femei să se conecteze. Trebuie să fii concis cu privire la intenţiile tale şi să le prezinţi explicit. De exemplu, ar putea fi ceva precum "Nu sunt sigur cu privire la ce vreau în ce priveşte întâlnirile, momentan. Aş vrea să întâlnesc femei interesante, să ieşim şi să ne distrăm."
Este foarte important să fii sincer cu privire la orice vrei. Trebuie să eviţi a conduce o femeie într-o călătorie emoţională în care nu o poţi acompania.De asemenea, fii sincer cu privire la interesele tale reale. Vrei cu adevărat să îţi petreci zilele pretinzând că îţi plac muzeele de artă, când de fapt te scot din minţi, doar pentru a face câteva femei din mediul online să te placă? Iată o alternativă mai bună: negociază.
Spune-i unei femei că într-un week-end veţi merge doar la muzee, pentru a-ţi putea arăta pasiunile ei, iar week-endul viitor veţi merge la plajă şi juca Frisbee pentru a îţi putea arăta pasiunile tale. Acesta este un mod bun de a crea o legătură cu femeia pe care o placi cu adevărat fără a trebui să te prefaci vreodată că îţi place ceva ce nu îţi place în realitate. În plus, dacă ajungeţi într-o relaţie împreună vor fi destule zile în care fiecare va putea face ce va dori.

A minţi cu privire la tine online spune multe despre cine eşti ca şi persoană. Mai presus, spune că nu eşti în totalitate mulţumit de cine eşti. Spune de asemenea că nu crezi în „abundenţă” – nu crezi că sunt suficiente femei pentru a te conecta, prin urmare simţi nevoia de a te reprezenta fals (ok, de a minţi) pe profilul tău.
Fie că este din cauza modului în care arată corpul tău, a vârstei tale sau a ceeea ce cauţi într-o relaţie, minţitul online va avea mereu efecte adverse. Trebuie să crezi că sunt o groază de femei pe care le poţi întâlni şi cu care eşti compatibil.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

liviu3333

  • Publicat Acum peste 2 luni
poza asta trebuie sa o pun la profil.
cod de securitate