Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Urmează planul nostru în 6 paşi pentru o a doua şansă la dragoste.

Există vreo tipă care nu este măcar puţin bântuită de "cel care a scăpat"? Ştii tu: fostul de care regreţi că te-ai despărţit sau prietenul de care te îndrăgostisei în liceu sau aventura de-o vară care ai fi vrut să devină mai mult... Ei bine, e drăguţ să te gândeşti la el uneori dar este o cauză pierdută, nu?
Nu neapărat. De fapt, "iubirile retrosexuale" par a fi cea mai la modă metodă de cuplare actualmente, datorită Facebook şi altor reţele de socializare ce fac legătura cu o veche dragoste super uşor. Dar ar trebui să o faci? Doctorand Diana Kirschner, autor al cărtii "Dragoste în 90 de zile: Ghidul esenţial pentru a-ţi găsi marea dragoste" ne dă câteva sfaturi:

1. Înainte să îţi contactezi fostul, pune-ţi două întrebări cheie. Prima: Ai cu adevărat sentimente pentru el sau poate eşti doar plictisită sau săturată de a fi singură? Nu încerca nimic decât dacă eşti sigură că încă îl placi. A doua: Aveai o relaţie sănătoasă cu el? Este mult mai uşor să îţi aminteşti toate lucrurile grozave despre un tip decât să te gândeşti la lucrurile rele, precum faptul că vă certaţi tot timpul sau că era complet nemotivat. Fă o analiză sinceră a legăturii voastre trecute pentru a evita să ajungi iar într-o situaţie neplăcută.

2. Dacă răspunsul tău la ambele întrebări a fost da, atunci fă o încercare. Începe discuţiile foarte uşor pentru a vedea care este starea lucrurilor. Spune ceva precum „A fost atât de bine să îţi văd numele pe Facebook! Ce mai faci?”. Răspunsul lui va dezvălui multe. Dacă este scurt şi amabil („Bună, sper că totul merge bine.”) nu este un semn bun. Dacă este exuberant (gândeşte-te la semne de exclamaţie sau un zâmbăreţ) şi îţi pune întrebări cu privire la tine este undă verde ca să duci lucrurile la un alt nivel.

3. Un ultim lucru înainte să îl inviţi în oraş: descoperă dacă este singur.
Dacă nu are informaţii despre statutul lui pe Internet, uită-te pe Facebook să vezi dacă aceeaşi fată reapare în pozele lui, uneori chiar în ipostaze mai intime. Sau îl poţi întreba subtil într-un mesaj pe Facebook sau e-mail despre prietenii pe care îi aveaţi amândoi şi apoi să începeţi o conversaţie cu privire la viaţa lui personală în general. Poate i se reaprinde flama.

4. Răspunsuri pozitive până acum? Sugerează o întâlnire scurtă şi discretă, precum o cafea.
Este teren neutru deci nu rişti prea mult dacă nu există interes romantic din partea lui; sau propune-i să revizitaţi vechile voastre locuri, precum barul în care mergeaţi după muncă sau restaurantul tău preferat de demult. Mediul acela familiar îi va trezi amintiri.

5. În timpul întâlnirii, aminteşte-i în treacăt de momentele amuzante, romantice sau interesante pe care le-aţi petrecut împreună, cum ar fi o excursie fantastică pe care aţi făcut-o sau cum v-aţi întâlnit. Aceasta vă va aminti de sentimentele pe care le aveaţi atunci. Găseşte o modalitate de a avea contact fizic, de exemplu atingându-ţi genunchii de ai lui pe sub masă. Observă dacă se retrage sau se relaxează.

6. Aşteaptă, nu te lăsa încă luată de val!
Reaminteşte-ţi de ce nu au mers lucrurile prima dată şi caută indicii cu privire la o posibilitate de a fi altfel acum. Dacă v-aţi despărţit deoarece petrecea prea mult, de exemplu, observă cât de mult bea acum sau cum vorbeşte cu privire la viaţa sa de noapte. Ar fi aiurea să vă împăcaţi doar pentru a descoperi că reapar aceleaşi probleme; aşadar ia-o încet şi ai încredere în instinct.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

liviu3333

  • Publicat Acum peste 2 luni
la ce sa il o recuperezi ?
timpul nu merge decat inainte

dha.
cod de securitate