Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

Vei fi surprinsă de cuvintele şi gesturile pe care le adoră barbaţii dar, conform experţilor, aceste lucruri sunt o plăcere pentru bărbaţi.


Sunt câteva lucruri mici pe care le faci – fie involuntar sau intenţionat – ce pun un zâmbet secret pe faţa partenerului tău...şi nu sunt ceea ce ai bănui tu (de exemplu, nici unul nu presupune un sutien push-up). Citeşte în continuare pentru detalii.

1. Să te vadă aranjându-te
Deşi placa ta pentru păr şi aparatul pentru răsucit genele par dispozitive de tortură medievale pentru bărbaţi, să te vedem cum îţi faci magiile de înfrumuseţare ne fascinează. „E ceva atât de captivant în a vedea o fată stând în faţa oglinzii în prosop, facându-şi machiajul” spune Tudor, 31 de ani. Un motiv este faptul că vedem cât de multe faci pentru a arăta bine pentru noi. Dar ce ne intrigă cel mai mult este cât de putin din lumea ta privată ne arăţi. Aşadar, înainte de o întâlnire sau dimineaţa lasă uşa deschisă şi lasă-l să vadă cum te transformi dintr-o drăguţă cu părul ud într-o uimitoare zeiţă.


2. Să audă că e bun
Tu ai o satisfacţie personală din faptul că arăţi bine; în schimb, bărbatul tău o obţine ştiind că e bun. Recunoaşte-i valorile fizice cu un compliment sexy, un ciupit de fund sau  chiar o privire şi se va simţi ca un armăsar. George, 22 de ani zice: „Cu câteva luni în urmă am fost fără tragere de inimă la cumpărături cu prietena mea. Când am ieşit din cabina de probă în blugi noi, prietena mea m-a privit lung şi mi-a şoptit <<Ia-mă acum!>>. Desigur, glumea parţial, dar parţial nu; şi m-a făcut să mă simt destul de bine.”.


3. Satisfacţia liniştii
Uneori atunci când un bărbat tace nu este deoarece este supărat ci deoarece suntem mulţumiţi de acel moment – deci ce mai e de discutat? „La a treia noastră întâlnire, prietena mea de acum şi-a mâncat întregul desert în linişte completă, uitându-se la mine printre îmbucături”, îşi aminteşte Bogdan, 27 de ani. „Mi-a plăcut la nebunie faptul că se simţea destul de relaxată cu mine pentru a face asta.” Aşadar rezistă tentaţiei de a îţi umple următoarea pauză goală cu o recapitulare obositoare a ultimului episod din serialul preferat. Abţinerea ta va spune multe despre siguranţa pe care o ai în relaţie.


4. Să dăm sfaturi... pe care chiar le urmezi
Atunci când începi să vorbeşti despre problemele tale de muncă/cu prietenii/cu mama,  ştim că ar trebui să ascultăm cu atenţie. Dar, fie că e adevărat sau nu, bărbaţii cred că deţin soluţiile celor mai multe probleme. Aşadar atunci când începi să vorbeşti despre vreo dilemă, de obicei ne exprimăm sfatul. Atunci când chiar urmezi aceste recomandări este o validare a faptului că ştim despre ce vorbim şi, mai important, că ai încredere în noi.

Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate