Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Lucrurile nu merg atât de bine cu iubitul tău în ultima vreme? Veşti proaste, s-ar putea să fie pregătit să renunţe.
Se ştie că bărbaţii nu prea iniţiază discuţii privitoare la relaţii, motiv pentru care, atunci când rup legătura, deseori pare o bombă aruncată din senin. Dar experţii spun că tipii dau de fapt câteva indicii atunci când nu se mai simt bine. Fii atentă:
1) Se supraîncarcă cu muncă. Atunci când o relaţie merge înspre pieire, adesea bărbaţii tind să lucreze mai mult pentru a compensa; aceasta dă un bonus mândriei lor de vreme ce este cel mai probabil supărat că lucrurile cu tine sunt dificile.
2) Nu te mai invită cu prietenii săi. Atunci când aţi devenit un cuplu prima dată dorea ca şi prietenii săi să te întâlnească (şi să fie geloşi că a pus mâna pe o tipă atât de bună). Dar dacă se gândeşte că voi doi o veţi sfârşi, va începe să petreacă mai mult cu băieţii şi fără tine, ca aceştia să ştie că voi doi aţi cam terminat şi să îl susţină atunci când lovitura despărţirii se iveşte.
3) Păstrează conversaţiile neutre. Ai observat că vorbiţi mai mult despre lucruri precum ştirile şi vremea în ultima vreme? Aceste subiecte nu sunt intime şi sunt un semn că e posibil să se distanţeze pentru a avea o legătură mai slabă cu tine, astfel ca sentimentele sale să nu fie întunecate atunci când o comite şi să îi fie mai uşor să se elibereze.
4) Se separă de tine. Să zicem că vă uitaţi la un film împreună pe canapea şi corpul lui este îndreptat în direcţia opusă ţie. Astfel îţi transmite mesajul că nu vrea să fiţi intimi. Un tip care te place foarte mult va dori să te atingă şi să te aibă aproape atunci când sunteţi împreună. Dacă nu o face? Limbajul corpului practic ia locul acestui lucru şi te blochează pentru a arăta faptul că se simte la kilometri distanţă de tine.
5) Nu îţi mai trimite mesaje cu toate nimicurile. Bărbaţii trimit mesaje de regulă din impuls, orice simt, oricând o simt. Atunci când asta nu se mai întâmplă, înseamnă cu nu prea simte nevoia să îţi trimită micile atenţii de altădată, doar pentru a îţi spune "Noapte bună!" sau să îţi arate că se gândeşte la tine.
6) Renunţă la dovezile publice de afecţiune. Atunci când te sărută sau te ţine de mână în public spune lumii că sunteţi împreună, ceea ce nu va dori să facă dacă anticipează că în curând va fi singur.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate