Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
În clipa în care un bărbat te vede, începe să facă o listă pentru a determina dacă te va invita în oraş. Vei fi surprinsă să afli că un posterior mare şi frumos nu se află pe acea listă.
Ştii privirea aceea, când ochii îi trec prin dreptul tău... şi apoi revin? Nu ar fi grozav să ştii ce l-a reţinut? Cu siguranţă poţi. "Sunt câteva lucruri pe care bărbaţii le observă instantaneu atunci când întâlnesc o femeie", spune Jackie Black, doctor, autor al "Întâlnindu-ţi perechea". Învaţă care îţi sunt atuurile şi cum le poţi maximiza. Atunci vei putea alege.
1. Cât de des iţi este părul
Totul ţine de evoluţie. Tipii sunt atraşi de plete bogate, ce semnalizează faptul că o femeie este sănătoasă (în traducere: bună de o tură), de pe vremea omului peşterii.
2. Dacă zâmbetul tău este sincer
Uneori ochii tăi formează nişte mici riduri atunci când zâmbeşti. Majoritatea bărbaţilor sunt buni la a distinge senzaţia acestui tip de zâmbet, care spune că eşti relaxată şi distractivă.
3. Dimensiunea grupului tău
Nu vrei o grămadă mare (va fi greu pentru el să te abordeze) sau doar o prietenă (se va gândi că nu o vei părăsi pentru a vorbi cu el). Dimensiunea perfectă a grupului? Trei. Ceilalţi doi amici ai tăi îşi pot ţine companie cât timp dispari.
4. Tonalitatea vocii tale
Studiile arată că bărbaţii sunt atraşi de vocile având o tonalitate uşor mai înaltă, probabil din cauza faptului că sunt semnale sigure ale tinereţii şi sănătăţii tale reproductive.
5. Diferenţa dintre şolduri şi talie
Bărbaţii instinctual caută mame pentru copiii lor. Dacă talia ta este evident mai mică decât şoldurile, aceasta semnalizează fertilitate - un punct major în favoarea ta. O curea lată va accentua acea formă de clepsidră.
6. Strălucirea ta
Bărbaţii asociază o faţă strălucitoare cu o bună sănătate mentală, asta din cauză că de regulă stresul şi nervozitatea provoacă erupţii şi o piele palidă. Deci acele loţiuni şi autobronzante pe care le foloseşti pentru obraji fac toţi banii!
7. Ce este fals la tine
Ne este vorba de personalitate, ci de lucrurile artificiale: gene, extensii de păr, etc. Pentru bărbaţi, acestea semnalizează o femeie greu de întreţinut, ceea ce nu e bine.
8. Ochii tăi
Oamenii se concentrează asupra ochilor mai mult decât o fac asupra oricărei alte părţi a corpului. Un machiaj de efect îl va face să se adâncească în ochişorii tăi şi mai mult.

Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate