Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Studiile evidenţiază faptul că ar trebui să atingi o anumită vârstă înainte să te căsătoreşti.
Ne îndoim că ai fost şocată atunci când Avril Lavigne şi-a anunţat recent despărţirea de soţul său de trei ani. Dar deşi este tentantă presupunerea că motivul divorţului său a fost viaţa sa de rocker şi personalitatea sa alintată, comentariile prietenilor sugerează că ceva mai universal se întâmpla: avea doar 21 de ani atunci când făcuse pasul şi mai târziu spusese prietenilor că fusese prea tânără pentru a lua o decizie atât de monumentală. E posibil ca alte asemenea celebrităţi divorţate, precum Kate Hudson sau Britney Spears, să se fi lovit de aceeaşi problemă legată de vârstă?
Numărul magic
Motivele liniei de demarcaţie de 20 de ani sunt practice şi majoritatea se reduc la două mari şi late: educaţia şi banii. Aparent, cu cât o femeie are mai mulţi ani de educaţie superioară la activ în ziua nunţii sale, cu atât sunt mai mici şansele ca aceasta să divorţeze... şi până la 25 de ani cel mai probabil este că ai deja o diplomă sau două. "Femeile educate tind să fie mai încrezătoare cu privire la cine sunt şi sunt mai puţin dispuse să se mulţumească cu un bărbat care nu se ridică la standardele lor", explică Terri Orbuch, doctor, autor al cărtii "Cinci paşi pentru a îţi duce căsnicia de la Bine la Grozav".
Şansele sunt ca până la 25 de ani să te susţii singură financiar, aşadar este mai puţin probabil să te grăbeşti într-o căsnicie pentru a căuta o astfel de securitate din partea lui.
Dar beneficiile legate de căsnicie, precum munca şi a avea proprii tăi bani reprezintă mai mult decât sentimentul de siguranţă, spune Pepper Schwartz, doctor, autor al "Găseşte-ţi perechea perfectă". Învăţatul administrării banilor cu atenţie în perioada în care eşti singură te va ajuta să eviţi probleme financiare (una din cauzele principale ale certurilor de cuplu) pentru restul vieţii tale. Responsabilităţile, lucrul cu persoane avand caractere diferite şi rezolvarea conflictelor la slujbă te forţează să îţi dezvolţi aptitudini necesare menţinerii dragostei pe termen lung.
Cunoaşterea propriei persoane
La 25 de ani vei fi avut timp pentru unele experienţe atât de importante în viaţă, inclusiv o relaţie sau două care e posibil să îţi fi îmbunătăţit radarul pentru Făt Frumos. "Probabil că ai avut destui iubiţi pentru a avea o idee mai bună cu privire la ce nu doreşti la bărbat, ceea ce face mai uşor de recunoscut lucrurile fără de care poţi şi fără de care nu poţi trăi", spune Orbuch.
Probabil cel mai important aspect al aşteptării este faptul că îţi vei şti scopurile şi valorile cu adevărat, spune Paul Coleman, doctor, autor al "Ghidul complet al idioţilor pentru intimitate". Deşi nu vrei să te căsătoreşti cu nimeni exact ca tine, căsnicia este mult mai uşoară dacă ambii parteneri împărtăşesc o perspectivă similară asupra vieţii.
Ai douăzeci şi patru de ani şi deja eşti căsătorită cu bărbatul visurilor tale? Nu te îngrijora: multe căsnicii din tinereţe supravieţuiesc. Dar dacă poţi alege, ai putea lua în considerare amânarea marii zile până pe la 25 de ani sau mai mult.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

liviu3333

  • Publicat Acum peste 2 luni
105 ani
cod de securitate