Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

4 semne ca iti ascunde ceva

S-ar putea sa fie o problemă cu bărbatul tău...sau poate eşti doar paranoică din cauza serialului "Melrose Place". Dacă ai îndoieli, fă un pas în spate şi urmăreşte-l.

I se usucă gâtlejul
Faptul că îţi ascunde ceva îl stresează astfel încât corpul lui trece pe modulul de urgenţă. "Atunci când un secret este suficient de mare încât să îl facă să fie îngrijorat că ar putea pierde ceva important dacă este descoperit, cercetările arată că muşchii esofagului se vor contracta, făcând ca gâtul să i se usuce", spune Janine Driver, preşedinte al Institutului de Limbaj al Corpului şi autor al "Spui mai mult decât crezi". "Astfel, dacă începe să înghită mult în sec în timpul conversaţiei voastre, aceasta este deoarece încearcă să îşi relaxeze muşchii gâtului." Fii atentă la subiectul pe care îl atingi atunci când aceasta se întâmplă - îţi va da un indiciu cu privire la secretul său.

Vrea mai mult sex
Da, poate este doar extra-excitat sau arăţi şi extra-fierbinte dar o schimbare bruscă în apetitul său sexual poate fi de asemenea un semn că ceva nu merge bine. "Un bărbat care ascunde ceva nu va dori să fie conectat emoţional prin conversaţie deoarece îi este teamă că dacă o face, va spune secretul", spune Krista Bloom, un doctor psiholog din Florida. "În schimb, deoarece te iubeşte, va căuta să umple acel gol conectându-se cu tine fizic." De vreme ce lucruri diverse pot cauza o creştere în libidoul iubitului tău - precum o schimbare minunată în relaţia voastră, sau să zicem, o logodnă - nu îl acuza de nimic fără a exclude alte explicaţii.

Îţi dă prea multe detalii
Nu fi păcălită de un tip care îţi oferă o groază de bucăţele de informaţie cu privire la unde a fost sau ce a făcut. La început ar putea părea că deoarece descrie atât de mult, spune adevărul. Dar s-ar putea ca de fapt să încerce să îşi apere pielea." Dacă spune o poveste şi observi că o condimentează cu detalii nesemnificative, acesta este un semn de întrebare", spune Driver. "Cazul este adevărat în mod special dacă detectezi multe pauze, deoarece înseamnă că încearcă să găsească mai multe informaţii". Gândeşte-te: atunci când vorbeşti sincer, nu dai niciodată de fapt toate detaliile - precum numele barmanului sau culoarea pereţilor - deoarece nu reţii atât de multe informaţii în viaţa de zi cu zi.

Are mâinile în buzunare
Fii atentă la ce face cu mâinile dacă simţi că îţi ascunde ceva, spune Driver. "Atunci când o persoană îşi ascunde brusc mâinile sau îşi atinge unele părţi ale corpului, cum ar fi în spatele gâtului, ar putea fi modul său de a se susţine, ştiind că face ceva rău." Există o excepţie: unii bărbaţi stau în mod normal cu mâinile în buzunare. Dacă aceasta este postura normală a iubitului tău, nu presupune imediat că e un mincinos.

Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate