Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

5 semne ca tu esti aleasa

Lasă-o baltă cu întrebatul partenerului cu privire la viitorul vostru împreună, conversaţia aceasta îi scoate din minţi pe bărbaţi! În schimb, învaţă să citeşti semnele. Dacă ai observat oricare dintre aceste comportamente grăitoare, este oficial: omul crede că eşti bună de nevastă.
1. Doreşte să îşi petreacă vacanţele cu tine, oriunde ar fi asta
Dacă este dispus să treacă peste tradiţiile sale din copilărie şi să se relaxeze acasă la tine - sau să renunţe la masa în familie de tot şi să facă o excursie cu tine - aceasta înseamnă că se gândeşte să creeze de noi tradiţii şi amintiri cu tine.
2. Te invită la nunta celui mai  bun prieten al său, fără a fi forţat
Să vadă un prieten apropiat cum merge spre altar este o ocazie monumentală. Şi nu ar dori să o împărtăşească cu orice fată, în mod special de vreme ce urmează multe replici tip "Deci, voi doi urmaţi?". E posibil să întrevadă posiblitatea ca voi doi să vă îndreptaţi înspre altar în viitorul apropiat.
3. Scapă expresia "copiii noştri"
Nu vreau să mă iau de bărbaţi dar majorităţii le este greu să se gândească măcar la a începe o familie până îşi întâlnesc fata potrivită. A spune ceva atât de minor precum "Nu ne-am lăsa copiii să fie atât de obraznici" înseamnă că nu doar şi-o imaginează dar se aşteaptă să se întâmple şi că acest gând nu îl face să se ascundă în peştera lui.
4. A plâns în faţa ta
Fie că a vărsat lacrimi în timp ce se uita la un film, fie din cauză că i-a murit câinele, simte că poate fi vulnerabil în faţa ta. Faptul că îşi dă jos masca macho tip nimic-nu-mă-poate-răni arată că nu îi este teamă să fie el însuşi. Dacă nu încearcă să o ascundă sau se ruşinează ar putea însemna că te vede trecând alături de el prin multe urcuşuri şi coborâşuri şi vrea să fie sigur că este în regulă să îl vezi în momentele sale mai puţin masculine.
5. Este brusc foarte responsabil cu finanţele sale
Bărbaţii tind să creadă că trebuie să stea bine în privinţa banilor înainte să îşi pună pirostriile cu o femeie (sigur, pare clasic, dar e adevărat). Aşadar dacă pare mai preocupat să obţină promovarea aceea, să contribuie la contul lui de economii sau să deschidă unul nou, este un semn că vrea să poată susţine pe cineva în viitorul apropiat (adica pe tine).
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate