Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Atrage barbatul sau femeia pe care o vrei trimiţând semnale
Acesta este limbajul în care nu ai nevoie de cuvinte. Femeile o fac de sute de ani pentru a atrage bărbatul pe care îl doresc. Să "vorbeşti fluent" limbajul corpului te asigură de faptul că eşti priceput(ă) în atragerea persoanei potrivite şi de trimiterea semnalului de liber celei nepotrivite.

Ochirea premiului
Cu cât ai mai mult contact vizual cu ţinta, cu atât mai bine. Începe cu nişte priviri subtile, apoi treci la contact vizual direct. Aceasta îi va spune că îl urmăreai şi că eşti ruşinată că te-a surprins - un semn sigur de interes. Apoi fii curajoasă şi încearcă să îi reţii privirea şi să îi zâmbeşti.
Dacă un bărbat încearcă să aibă contact vizual cu tine şi nu eşti interesată, uită-te în altă parte şi nu reveni cu privirea asupra lui. Când conversaţi, privitul în tavan şi prin jurul camerei arată cu certitudine o lipsă de interes.

Primele impresii contează
Ieşi din casă pentru a merge la o petrecere când îl vezi pe vecinul tău superb şi acesta nu se uită la tine. De ce? Deoarece nu eşti îmbrăcată cât se poate de bine. Când intri într-o încăpere majoritatea oamenilor se vor uita să vadă cine a intrat. Atunci trebuie să faci o impresie bună. Faptul că arăţi cât se poate de bine te va face să te simţi ok, aşa că fii sigură că arăţi perfect când ieşi pe uşă. Nu poţi şti niciodată. Ai putea chiar atrage atenţia acelui superb vecin al tău.

Treaba aceea cu mâna (nu, nu la ce te gândeai!)
Chiar fără contact direct, mâinile pot transmite un mesaj foarte puternic. Există numeroase metode prin care poţi arăta faptul că vrei să cunoşti pe cineva. Faptul că nu ţii mâinile încleştate arată faptul că eşti deschisă pentru el. Utilizarea mâinilor pentru a te juca cu obiecte, precum marginea paharului, şuviţe din păr sau mâneca bluzei într-un mod ritmic (în opoziţie cu o manieră agresivă) poate fi un act senzual. Pentru curajoase, încearcă să îi iei puful de pe jachetă, să îl atingi pentru a sublinia o idee sau atinge-l "accidental" atunci când vrei să iei sarea.
Mâinile băgate în buzunare, curăţând ochelarii sau strânse în pumni sunt semne rele. Jocurile cu degete sau bătutul unui ritm sunt de asemenea semnale că jocul s-a terminat.

Ieşi în faţă
Postura ta este unul dintre cele mai importante semnale pe care le transmiţi. O postură deschsă dovedeşte o persoană deschisă. Aplecarea corpului înspre partenerul tău de conversaţie, ţinutul picioarelor pe podea şi aplecarea în faţă sunt acţiuni ce dovedesc interes. De asemenea, aplecatul uşor al capului, încleştarea şi descleştarea picioarelor şi împingerea pieptului în faţă dau mesajul că eşti interesată.
Încleştarea braţelor, ţinutul unei băuturi în faţa ta, întorsul înapoi al corpului şi statul pe vârful picioarelor vor spune unei persoane că nu eşti interesată.

Câteva sfaturi în plus
Ar fi bine ca până acum să ai un plan de atac pentru când va trebui să te pui pe treabă sau pentru când va trebui doar să dai undă verde. Iată doar câteva ponturi în plus pentru cazurile în care vrei să îţi perfecţionezi aptitudinile în limbajul trupului:
Vei şti că lucrurile merg foarte bine atunci când începeţi să vă "reflectaţi" acţiunile şi gesturile.
Nu îl tachina oferindu-i mai mult decât plănuieşti să faci. Aceasta poate duce la situaţii foarte neplacute.
Faptul de a fuma încontinuu, a fi extrem de ameţită sau a avea ochi doar pentru farfuria cu mâncare nu te va pune în cea mai bună poziţie în jocul limbajului corporal.
Dacă încerci şi nu răspunde, abandonează misiunea imediat.
Dacă îl urmăreşti peste tot toată noaptea vei părea doar disperată.
În final, dacă toate celelalte eşuează, cumpără-ţi un tricou pe care scrie "Caut iubire".

Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate