Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Se pare ca denumirea de "Cuplu deschis" e pe buzele majoritatii tinerilor implicati intr-o relatie de dragoste, spre deosebire de cum erau vazute lucrurile in trecut, cand era la moda o inchidere totala a cuplului intr-un mod exagerat si obositor pentru ambii membri ai acestuia.

Pare ca astazi libertatea in cuplu se extinde cu repeziciune, nevoia de a ne practica hobbiurile, de a ne intalni cu prietenii, de a face sport cum si cand dorim, de a sta comod in casa pentru a viziona un film imbracati in pijamaua preferata, toate aceste dorinte in crestere printre tineri au determinat adoptarea relatiilor deschise. Important e sa va gasiti un partener care sa gandeasca la fel ca voi si sa fie de acord cu un raport de acest fel, evident intre anumite limite si urmand mici reguli de respectat pentru ambele persoane implicate, astfel incat relatia sa fie una fericita si linistita.
Acesta este motivul care ne determina sa va sugeram astazi cateva mici reguli de urmat:

1) Clarificati de la inceput cu noul partener (noua partenera) disponibilitatea sa pentru un cuplu deschis si daca el / ea este de acord puteti incepe sa va cunoasteti mai bine
2) Stabiliti impreuna cand, cum, unde sa va intalniti si cu ce frecventa, sigur respectand canoanele seriozitatii si loialitatii, clarificati ca nu trebuie sa inteleaga prin aceasta libertate posibilitatea de a avea diverse aventuri cu alte persoane, cum de altfel promiteti si voi la randul vostru
3)  Fiti mereu clari si sinceri, iar daca ceva nu functioneaza cum v-ati dori vorbiti cu partenerul. In cazul in care acesta nu se comporta intr-un mod corect, lasati-i si mai multa libertate, va avea destul timp sa-si gaseasca pe altcineva.
4) Daca va va jura "dragoste eterna" asteptati cu calm si cand il veti cunoaste mai bine ii veti intoarce sentimentele.
5) Daca intr-o zi va veti plictisi de o asememnea relatie, va fi suficient sa vorbiti cu partenerul / partenera si sa alegeti trecerea la o adevarata poveste de dragoste.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate