Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Nu stim daca vi s-a mai intamplat, insa unele femei aud adesea de la partenerul lor cum ca ar fi avut o saptamana grea si pentru a se relaxa putin are nevoie de prietenii sai, de o seara la bere impreuna cu ei. Cu siguranta asemenea afirmatii ale prietenilor / sotilor nu va pot lasa indiferente si de obicei asa incep reprosurile, certurile si starile de suparare.

Deloc incantate de asemenea cereri, nu puteti face altceva decat sa fiti de acord ca el sa petreaca o seara cu prietenii, in fond puteti si voi in baza reciprocitatii sa iesiti cu prietenele. Nu puteti sa-i demonstrati ca sunteti atat de posesive si sa nu-i lasati libertatea de care are nevoie, e normal ca dupa o perioada de cand e implicat in relatie sa simta nevoia de a se vedea cu prietenii pentru a nu se simti captiv ca intr-o colivie.

Important e ca asemenea situatii sa nu se repete cu frecventa, pentru ca in acest caz e ceva ce nu functioneaza in relatia voastra de dragoste. E ok ca partenerii vostri sa-si cultive relatiile de prietenie, sa-si practice hobbiurile si daca doresc sa petreaca o seara singuri sa nu fie opriti. Oricum daca ati face-o s-ar simti ca intr-o colivie si mai devreme sau mai tarziu se vor face nevazuti, important e sa le dati libertatea necesara dar sa-i tineti totusi sub observatie.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate