Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Nu stim daca vi s-a mai intamplat sa va indragostiti de un barbat mult mai in varsta sau mai tanar decat voi, evident nu e o piedica ce nu poate fi depasita, dar e necesara ceva vointa si daca exista intr-adevar iubire totul se rezolva.

Pe vremea parintilor nostri era normal ca barbatul sa aiba cativa ani in plus fata de femeie, pentru a o conduce si proteja in societate; cu siguranta vremurile s-au schimbat si pare ca astazi barbatii isi doresc o partenera pe care sa se poata baza si care sa-i ajute sa depaseasca greutatile vietii. Asa ca nu e ceva neobisnuit sa intalnim pe strada sau in cercul de prieteni cupluri in care barbatii sunt mult mai tineri decat partenerele lor sau viceversa.

Cu siguranta lumea va avea cate ceva de comentat, dar nu fiti influentate de criticile celorlalti daca sunteti indragostite de barbatul de langa voi, care poate are ceva ani in plus sau in minus fata de varsta voastra, nu toti cei care va dau sfaturi sunt de buna-credinta.

Important e ca intre voi sa existe o buna intelegere, sa reusiti sa va petreceti timpul liber ocupandu-va de aceleasi hobby-uri, sa aveti interese comune si cu siguranta sa fiti maleabili atunci cand va alegeti prietenii sau locurile pe care le frecventati impreuna.

Cu siguranta daca partenerul e mult mai in varsta decat voi nu alegeti in fiecare seara cluburile, chiar daca el va insoteste si nu refuza niciodata invitatia, cu timpul va obosi si va refuza sa mearga, acest lucru dandu-i si o stare de diconfort.

Nu va straduiti sa mascati cu orice pret diferenta de varsta dintre voi, incercand sa va schimbati modul de viata, de a va imbraca, look-ul, e o eroare majora care cu timpul va duce la destramarea cuplului vostru si nici nu veti putea face aceste lucruri toata viata.

Si daca deja avertizate despre aceste necesitati incepeti sa aveti dubii legate de alegerea facuta, ar fi mai bine sa schimbati directia.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza lexxux

lexxux

  • Publicat Acum peste 2 luni
se poate scrie pe blogul asta
poza bocmar72

bocmar72

  • Publicat Acum peste 2 luni
Caristo...se poate spune ca...esti o norocoasa de nu ai simtit"diferenta de varsta"! Mai devreme sau mai tarziu...NATURA tot isi va cere"tributul ei"... Si...in acea perioada{darea"tributului"!}...amandoi vor avea de suferit.
cod de securitate