Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

Evitati barbatii mincinosi

Cu siguranta nu de putine ori ati observat, desi poate suntem putin prea drastici in exprimare, ca marea majoritate a barbatilor vostri sunt mincinosi incorigibili.

Sa fiti foarte atente si sa nu-i credeti chiar daca va jura sinceritate eterna, e mai puternica decat ei dorinta de a turna una dupa alta povesti pe care nici un copil in fasa nu le-ar crede. Evident ca va subevalueaza, jicnindu-va inteligenta.

Putine cuvinte de irosit legat de un exponent al acestei categorii, ar fi suficient sa ii observati miscarile, sa constatati facandu-i surprize din cand in cand daca zice adevarul legat de locul in care se gaseste, sa retineti daca le spune povesti prietenilor sau chiar mamei sale cand vorbeste la telefon, sa fiti atente daca va povesteste despre fostele partenere intr-o maniera veridica si reala (lucru ce ar trebui constatat si confirmat impreuna cu prietenii sai).

Pentru ca nu este una din cele mai bune situatii in care va puteti gasi, am dori sa va sfatuim ca atat cat mai puteti si nu sunteti implicate prea mult emotional intr-o astfel de relatie, sa renuntati la ea si sa cautati ceva mai bun. Nu e deloc simplu sa traiti alaturi de o persoana nesincera.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate