Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Cu siguranta a fi geloase e sinonim cu iubirea, dar in ciuda acestui fapt barbatii urasc femeile geloase, mai mult chiar le refuza categoric.

Bineinteles, daca ne referim la mici episoade de gelozie, putin evidente si care nu manifesta simptome de posesivitate, acestea ar putea fi acceptate de barbati, dar daca e vorba de scene oribile, certuri furioase, limitari in ceea ce priveste modul de viata, situatia se schimba si barbatii fug fara sa se uite inapoi imediat ce simt ca perechea lor ar putea fi atat de posesiva si geloasa.

O adevarata fobie care duce in general la destramarea cuplului, controale ale SMS-urilor, ale postei electronice, ale camasii murdare de ruj, ale intarzierilor, ale apelurilor colegelor de serviciu, toti acesti factori prezenti intr-o viata normala determina femeile geloase sa porneasca interminabile discutii si certuri ce se pot prelungi zile la rand.

Asadar dragi femei geloase, v-ati intrebat vreodata ce gandeste partenerul vostru legat de gelozia voastra si cat va mai putea dura relatia voastra de dragoste? Cu siguranta n-ati facut-o niciodata, dar sa stiti ca aceasta nu va mai dura mult si barbatul vostru se va face nevazut, mai ales daca o alta ii va face ochi dulci, iar in timpurile de azi nu ar fi deloc neobisnuit sa se intample astfel.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate