Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Va doriti cu adevarat sa aveti o casatorie lunga si fericita? Reteta e mai simpla de cat va puteti imagina: faceti dragoste des. Sfatul vine dintr-un studiu publicat in revista “Social Psychological and Personality Science” de catre un grup de cercetatori ai Universitatii din Tennessee (USA), coordonati de James McNulty si Michelle Russell, care au verificat cum dormitorul are un rol fundamental intr-un matrimoniu. Din aceeasi serie: sforaitul interzis in compania partenerei.

Pentru a ajunge la aceste concluzii au studiat 72 de cupluri de proaspat casatoriti. Cercetatorii au observat ca numarul de intalniri sub cearsaf nu face obligatoriu o casatorie fericita: exista cupluri bine inchegate care nu fac prea mult sex si altele la fel de fericite care au rapoarte intime foarte frecvente.

Sexul face in schimb diferenta atunci cand partenerii sunt nevrotici. Se pot elimina in acest fel tensiunile conjugale si neconjugale.

Cercetatorii americani au ajuns la aceste concluzii studiind caracterul componentilor unor cupluri de voluntari pe care i-au studiat in primii patru ani de casatorie si care au fost de acord sa declare cat de des fac dragoste si cat de fericiti se simt.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate