Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Toata lumea va fi de acord cu mine ca este fantastic sa ai subiecte comune de discutie cu o femeie. Totusi, ce faci atunci cand nu o cunosti destul de bine? Va sfatuim sa abordati orice subiect cu exceptia celor din lista urmatoare de subiecte interzise pentru primele 3 intalniri. Priviti-le cu atentie pentru a nu face greseli in timp ce construiti linia de comunicare cu acea femeie speciala cu care ati ales sa va intalniti.

Subiect interzis 1. Fostul. Sa nu va treaca prin minte sa intrebati o femeie despre relatia ei anterioara. Daca fostul iubit a parasit-o, intrebarile acestea ii vor aduce o multime de amintiri neplacute despre anterioara poveste de iubire. Partenera se va simti tensionata. Mai mult, daca este vorba despre o doamna foarte sensibila, este foarte probabil ca acest subiect sa ii provoace o criza de isterie de care niciunul dintre voi nu are nevoie.

In cazul in care ea si-a parasit iubitul, esti cel care nu are nevoie sa cunoasca aceasta informatie.

De asemenea, nu ar trebui sa te lauzi ca ai o lista lunga de foste iubite, deoarece nu este un motiv de mandrie, ci un semn ca ar trebui sa te gandesti sa devii mai serios. Lista povestilor tale de iubire va speria orice femeie care are suficient respect de sine. Ar fi mai bine sa lasi povestile astea pentru prietenii cu care te intalnesti la o halba de bere si discutati care din voi e mai bun.

Subiect interzis 2. Iubire. Acesta este un alt subiect tabu pentru primele 3 intalniri, pe care ar trebui sa eviti sa-l aduci in discutie cu o femeie pe care nu o cunosti destul de bine. Daca observi ca femeia este decenta si bine crescuta, amana acest subiect pana cand ea iti bate un apropo. Cum va arata acesta? Partenera se va uita din cand in cand la buzele tale, isi va atinge parul etc. si in acel moment vei putea sa-i pui o intrebare discreta despre dragoste. Dar fii atent sa n-o intrebi cati fosti parteneri a avut.

Subiect interzis 3. Treburile ei casnice. Nu intra in acest subiect, deoarece primele zile de comunicare trebuie sa fie pline de romantism, dragoste inocenta si atentie. Sarcinile gospodaresti sunt cu siguranta foarte importante si necesare, dar chiar crezi ca este momentul potrivit sa stii cand isi plimba cainele sau cat de des isi face curatenie in casa?

Subiect interzis 4. Probleme. Nu aduceti vorba despre probleme de sanatate sau de viata in general. Crezi ca exista o femeie careia sa-i placa un plangacios sau un barbat mult prea sensibil? Revino la realitate! Nu vorbesti cu mama ta, care te va intelege si te va mangaia. Te intalnesti cu o femeie, care are nevoie de protectie mai mult decat tine. Problemele ei nu trebuie sa te atinga pana cand nu deveniti apropiati spiritual. La fel, problemele tale ar trebui sa le tii pentru tine pana cand ajungeti sa aveti o relatie serioasa. Si chiar si atunci cand se intampla, nu ar trebui sa-i spui partenerei despre toate problemele tale.

Subiect interzis 5. Religie. Se stie ca lumea spirituala nu se deschide dintr-odata unei persoane neinitiate. Nu ar trebui si, de fapt, nici nu este necesar. Mai mult, oamenii prea religiosi nu vor incerca sa cunoasca oameni apartinand unui alt cult. De aceea, ia-o mai usor. Daca partenera este de acord sa se intalneasca in continuare cu tine, totul este in regula.

Subiect interzis 6. Cariera si bani. Daca sunteti deja la a patra sau a cincea intalnire, poti pune cateva intrebari discrete despre locul de munca sau studiu al partenerei. Va fi suficient s-o intrebi ce face si unde lucreaza, daca ii place ceea ce face. Nu o intreba totusi despre salariu. Daca ea este fericita la munca, daca face ceea ce si-a dorit, are succes si se bucura...ce altceva mai trebuie sa stii? Salariul ei nu trebuie sa te preocupe deoarece un barbat adevarat este cel care se ocupa de cea mai mare parte a cheltuielilor pentru familie sau pentru femeia iubita.

Subiect interzis 7. Sa-ti barfesti prietenii sau rudele cu o femeie pe care nu o cunosti bine este un lucru de evitat. Nu fi un barfitor, pentru a nu face o impresie proasta asupra partenerei. Chiar daca ai avut o cearta cu un prieten de-al tau despre care ai vrea sa discuti si sa-i povestesti frumoasei tale interlocutoare cat de rau este prietenul tau, ar fi mai bine sa te abtii si sa nu-ti incarci partenera pe care nu o cunosti suficient cu asemenea informatii.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

danstefan

  • Publicat Acum peste 2 luni
"deoarece un barbat adevarat este cel care se ocupa de cea mai mare parte a cheltuielilor pentru familie sau pentru femeia iubita" ...
asta inseamna BARBAT ADEVARAT ???
fratilor, ne-am intors in secolul 17 ???
un barbat "adevarat" nu are probleme de nesiguranta, accepta fara nazuri sa se ocupe de cratita si sa ajute partenera sa evolueze si sa castige mai mult decat el
personal prefer de la prima vedere sa dezbatem cele mai grele subiecte, fara tabuuri si false pudori, e o lasitate sa amani chestiile sensibile pe "alta data", daca te mai vezi si a doua oara inseamna ca aveti sanse sa va intelegeti, daca nu, economisesti timpul
matrimoniale - membru fara poza

Brunhilda

  • Publicat Acum peste 2 luni
Tin sa adaug ca nenumarati indivizi de pe acest site au un singur subiect de discutie , asa din prima: sxulhappy))))

E tabu sau nu?happy)))
matrimoniale - membru fara poza

Brunhilda

  • Publicat Acum peste 2 luni
La prima intalnire cu un psihopat: dupa ce va spune ca sunteti femeia vietii lui, asa dupa vreo juma de ora de vorbit generalitati, o sa va spuna ca nu tineti bine furculita in mana si ca localul pe care l=ati ales e infect si ca studiile tale sunt zero barat...Indiferent ce tema si subiecte de discutie alegetihappy Pardon, cred ca e vorba de narcisit..
matrimoniale - membru fara poza

Brunhilda

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eu propun ca la prima intalnire sa se discute despre Covidhappy E un subiect de interes general...

Pe urma despre retete noi de clatite, patinaj artistic si , in functie de generatie, despre Pink Floyd, Eminem sau Ed Sheran..

Daca luati masa la restaurant, nu uitati ca barbatul intra primul...si la masa nu uitati servetelul, nu clampaniti la supa si nu stati cu coatele pe masa...La peste nu uitati de tacamul special si intrebati chelnerul pe care parte a farfuriei se aseaza smartphonul..

Daca urmati aceste sfaturi, sigur o sa aveti o intalnire de succeshappy
matrimoniale - membru fara poza

Brunhilda

  • Publicat Acum peste 2 luni
Eeee....Sunt oameni care evsta sa discute despre treburile personale si chestii din astea mai sensibilicoase...Asa ca prefera sa dea inainte cu chestii dragute, de pilda o reteta cu caracatita la capac, sau ultima piesa jucata la teatrul da cartier, sau ce cadouri de Craciun sunt in trend anul asta....si cine stie, poate ca iti spune ca e maritata cand o duci in concediu in insulele Canarehappyhappy))
matrimoniale - membru fara poza

Brunhilda

  • Publicat Acum peste 2 luni
Hm...Este o lista doar pentru barbati? Nu prea cred...Oricum tematica asta suna ca o lista de bune maniere la intalniri...Dar oamenii sunt asa de imperfecti si ei discuta vrute si nevrute...Uneori poate chiar boala ii apropie, alteori treburile spirituale...Uneori chiar ei/ele incep sa povesteasca despre fostele sau fostii...desi e neplacut sa asculti lipsta de nemultumiri si descarcarile nervoase si frustrarile din relatia cea veche..De aceea e mai bine sa aveti disponibilitate pentru intalniri doar dupa ce va veti fi vindecat de relatia trecuta..Greu tare..

Daca se cunosc online, ei vor fi discutat destule pana sa se vada live....

Femeile sunt diferite si ele...Nu toate sunt la fel de gracile si cu naturelul simtitor...
cod de securitate