Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

Stiinta flirtului

Exista anumite lucruri pe care la puteti face pentru a ajuta ca intalnirea cu un potential partener sa mearga struna si sa se transforme in ceva mai serios.

Poate dura intre 90 de secunde si 4 minute pentru a decide daca ne place cineva. Dar acest lucru nu are prea mult de-a face cu vorbele bine alese. In ceea ce priveste atractia, iata cum primim mesajul:

55% este prin limbajul corpului
38% este tonul si debitul verbal
7% (doar) este ceea ce spunem

Uitati-va unul in ochii celuilalt


Se crede ca trasaturile asimetrice sunt un semn al prezentei unor probleme genetice. Numeroase studii efectuate pe oameni au aratat ca barbatii prefera in special femeile cu fete simetrice.

Psihologul american Arthur Arun a studiat dinamica a ceea ce se intampla atunci cand oamenii se indragostesc. Acesta a aratat ca simplul act de a privi insistent in ochii celuilalt are un impact puternic.

Arun a cerut unor cupluri de persoane complet straine (barbat - femeie) sa-si dezvaluie reciproc detalii intime despre vietile lor. Discutiile au durat o ora si jumatate. Cei doi parteneri de discutie au fost pusi apoi sa se uite unul in ochii celuilalt fara sa vorbeasca timp de 4 minute.  In final, multi subiecti au marturisit ca se simt profund atrasi de partenerii de experiment, iar 2 persoane chiar s-au casatorit.

Cand suntem interesati de ceea ce privim, pupilele noastre se dilata. In Italia medievala, femeile foloseau picaturi de ochi cu belladonna pentru a-si dilata pupilele. De fapt "bella donna" inseamna "femeie frumoasa". Cu toate acestea, nu este recomandat sa faceti la fel deoarece belladonna este o planta otravitoare.

Sincronizati-va miscarile

Cand oamenii sunt atrasi unii de altii, ei tind sa stea in acelasi fel si sa-si copieze reciproc gesturile fizice. Acest lucru este cunoscut sub numele de "oglindire". Cand cineva se comporta asa, marcheaza o comunicare buna si ne arata ca interesul manifestat de noi este reciproc. Oglindirea se manifesta cand vorbim cu prieteni apropiati, precum si cu potentiali iubiti, asa ca incercati sa nu cititi gresit semne de prietenie cu semne de dragoste.

Nu folositi strategia inabordabilei

Cercetarile sugereaza ca strategia de a fi o persoana inabordabila nu functioneaza de obicei. Cu toate acestea, exista o teorie conform careia avem tendinta sa ne imaginam ca un potential partener este inabordabil pentru toti ceilalti, dar nu si pentru noi.

Oamenii de stiinta au testat aceasta teorie a "dificultatii selective" folosind un experiment bazat pe computer dating. O femeie era dornica sa intalneasca oricare din barbatii pe care computerul i-a selectat pentru ea. O alta a folosit strategia inabordabilei si nu a fost entuziasmata de niciunul dintre potentialii parteneri. O a treia a fost selectiva si a aratat interes doar pentru unul dintre candidati. Dintre toate cele 3 femei, femeia selectiva a fost cea preferata de toti participantii se sex masculin.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Brunhilda

  • Publicat Acum peste 2 luni
https://youtu.be/FuXxIrarHEc
matrimoniale - membru fara poza

Brunhilda

  • Publicat Acum peste 2 luni
Io cre' ca el are masca, nu barba...
poza stepintotheair

stepintotheair

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ea este fericita fiindca postul de radio transmite una dintre melodiile ei preferate si ii sare tipului in brate fiindca are chef de dans, iar el e in mare incurcatura fiindca nu stie sa danseze. winking
matrimoniale - membru fara poza

Brunhilda

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ea cam atarna de el....se agata de el fericita, se roaga frumos de el...El e cam batoshappy O tine la distanta...
matrimoniale - membru fara poza

markus_d

  • Publicat Acum peste 2 luni
la capitolul sincronizari si miscari nu pricepui atitudinea defensiv-ofensiva a tinerei din poza ,
isi retrage un picior pentru ca involuntar , de fericire simte ca-si ia elan pentru zbor sau pregateste
o lovitura directa in ...daca nu va fi multumita ?
asta nu pricepui , dar sunt gata de orice sugestie psiho-filozofica...din partea specialistilor !
poza admin

admin

  • Publicat Acum peste 2 luni
@stepintotheair: Multumesc pentru observatii, aveti dreptate, am modificat...
matrimoniale - membru fara poza

Brunhilda

  • Publicat Acum peste 2 luni
Si inca ceva: daca unii sunt greu de obtinut, din diverse motive, unii/unele sunt foarte usor de obtinut, caci tapanesc la perfectie arta flirtului , ba mai mult decat atat, flirtul le-a devenit o veritabila trasatura de ..caracterhappy
matrimoniale - membru fara poza

Brunhilda

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da, observatiile stilistice sunt bine venite...Totusi circula pe acest site un citat, dar nu stiu din ce sau de unde, cum ca "lucrurile de calitate sunt greu de obtinut"....Oare bine imi amintesc?

Oricum, daca imi este permis , as mai adauga ca si psihopatii sunt greu accesibilihappy Caci ei cauta perfectiunea, mereuhappy
poza stepintotheair

stepintotheair

  • Publicat Acum peste 2 luni
(Prea) evidenta traducere din engleza e un pic cam stangace. De exemplu, expresia ,,hard to get" e tradusa (nu prea inspirat, dat fiind contextul) prin sintagma ,,greu de obtinut" care ma duce cu gandul mai degraba la un obiect decat la o persoana; ...inabordabil(a) / inaccesibil(a) cred ca ar fi exprimat cu mai multa acuratete ideea celui care a scris articolul original.
cod de securitate