Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

Ce iubesc sa auda barbatii?

E cu siguranta foarte important pentru a va asigura o relatie de dragoste de durata si stabila sa va adresati partenerilor dumneavoastra intr-o anumita maniera si sa va stabiliti cu precizie comportamentul fata de ei, precum si frazele care unui barbat ii place sa le auda rostite de iubita sa. Chiar daca la prima vedere ar putea parea ca nu va asculta niciodata, sunt foarte atenti observatori ai gesturilor si cuvintelor rostite, care ii pot conduce uneori la anumite reactii surprinzatoare.
In acest sens, doamnelor, va sfatuim sa numarati pana la zece inainte de a va adresa barbatului dumneavoasta pentru a nu-i rani orgoliul si izbucni in certuri sau a-i provoca stari de suparare pe care nu vi le-ati dori si care pot conduce in cazuri extreme la destramarea cuplului. Astazi dorim sa va enumeram anumite fraze pe care barbatii iubesc sa le auda nu doar in prima perioada de tatonare, ci pe toata durata relatiei voastre, fraze care va vor ajuta sa va mentineti iubitul strans legat de voi si cu siguranta mai indragostit ca niciodata:

Esti un barbat care stie sa se descurce in orice imprejurare, felicitari!
Doar tu reusesti sa ma faci sa ma simt importanta si sigura!
Imi place totul la tine!
Cand sunt cu tine timpul zboara!
Faptul ca te-am cunoscut e cel mai important lucru din viata mea!
Cand te-am intalnit a fost cel mai frumos moment din viata mea!
Nu te-as inlocui cu niciun barbat din lume!
Ai un fizic de invidiat in raport cu ceilalti barbati pe care i-am cunoscut!
N-as putea trai fara tine!
Chiar si in meseria ta esti cel mai bun!
Imi place mult mama ta!
Imi plac prietenii tai!
Nu esti deloc comparabil cu fostul!

Cum vi se par? La urma urmelor aceasta este parerea pe care o aveti despre el!
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate