Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Dating.com dezvaluie un apogeu in datingul online din cauza pandemiei de Covid-19. Gigantul online impartaseste cateva sfaturi si trucuri pentru a nu lasa virusul sa va incurce gasirea partenerului perfect.

De vreme ce nu se intrezareste un sfarsit in raspandirea coronavirusului, persoanele singure cauta cai sanatoase de a interactiona cu altele asemeni lor. Dating.com a aflat ca pe langa Statele Unite, si alte tari precum China, Italia sau Spania au cunoscut un varf al sectorului de dating online ca urmare a pandemiei. In Statele Unite, siteurile de matrimoniale online au crescu semnificativ in California, New York si Washington. Pentru a afla mai multe, Dating.com a efectuat un sondaj printre membrii sai referitor la Covid-19. Rezultatele includ:

  • 82% dintre persoanele singure s-au intors la datingul online in timpul izbucnirii epidemiei de coronavirus.
  • Din cei intervievati aproape 5% au afirmat ca vor stopa total intalnirile pana cand trece pandemia de coronavirus.
  • Aproape 60% din cei care au participat la sondaj au afirmat ca preferau datingul online fata de modalitatea de a cunoaste un partener in persoana chiar si inaintea panicii generate de Covid-19.

"Datingul in general poate fi dificil, iar acum, cu raspandirea rapida a coronavirusului, a devenit o provocare si mai sensibila in toata lumea." a spus Maria Sullivan, vicepresedinte si expert in intalniri la Dating.com. "Matrimonialele online prin optiuni ca chatul text si apelurile video sunt o cale optima pentru ca persoanele singure sa aiba acea conexiune umana, fara a creste riscul de a contacta virusul contagios. Ambele modalitati de comunicare vor ajuta de asemenea la distantierea sociala, necesara pentru diminuarea riscului imprastierii coronavirusului si sa speram vor conduce la disparitia pandemiei intr-un final."

Cu toti oficialii din sanatate de pe tot globul recomandand distantierea sociala pentru a ajuta la diminuarea imprastierii coronavirusului, multi aleg sa stea acasa mai curand decat sa se amestece prin diverse locuri publice aglomerate. Doar pentru ca persoanele singure sunt acum blocate in case, nu inseamna ca preocuparea legata de intalniri trebuie trecuta cu vederea. Acestea pot accesa siteurile de dating online si comunica cu diferiti parteneri potentiali. Dupa stabilirea unei conexiuni, Dating.com a impartasit cateva idei pentru o prima intalnire care pot fi puse in practica din confortul propriei locuinte prin video chat:

Vizionati un film: Alegeti un film pe care niciunul din voi nu l-a vazut, pregatiti niste popcorn (fiecare pentru el) si priviti filmul impreuna prin videochat simultan. Puteti rade impreuna sau sa va speriati impreuna in functie de filmul ales. La final puteti discuta cu partenerul opiniile legate de film.

Jucati un joc: Sunt atatea jocuri distractive pe care le puteti juca online in doi si care va pot amuza ore intregi. Puteti alege unele jocuri care va permit sa va cunoasteti mai bine cu potentialul partener.

Gatiti cina impreuna: Alegeti un tip de mancare pe care niciunul din voi nu l-a mai gatit si preparati-l impreuna prin video chat. Cand mancarea este gata comparati sa vedeti care din cele doua pare mai delicioasa.

Asadar priviti Coronavirusul ca pe o etapa mai putin placuta a vietii voastre, care nu trebuie insa sa va blocheze cautarile pentru atingerea fericirii in doi.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza irina_010

irina_010

  • Publicat Acum peste 2 luni
Este o mare diferență între "astfel de bărbați" viruși si
<< toți bărbații >> mai trebuiesc sute de recitiri ptr a înțelege pe silabe lb română - astfel de barbati viruși nu văd cine i-ar băga în seamă, sau...mai știi?! happy))) plus că, nu commurile noastre ar trebui să fie ținta altor commuri, ci strict articolul in sine tongue
poza irina_010

irina_010

  • Publicat Acum peste 2 luni
Anamari70, nu are sens sa te necajesti, astfel de bărbați ii poți considera viruși - specia lor nu va dispărea niciodată, nicio dezinfecție etichetată si avizată, la cel mai înalt nivel, chiar de ministerul sănătății nu-i va face sa dispară, dincontra, parcă si-ar transmite unul altuia apucăturile, astfel că se înmulțesc pe zi ce trece, cu rapiditate, de zici că se ating unii pe alții happy))))
poza irina_010

irina_010

  • Publicat Acum peste 2 luni
Anamari70, nu are sens sa te necajesti, astfel de bărbați ii poți considera viruși
poza dm_savu

dm_savu

  • Publicat Acum peste 2 luni
SI DACA NU AM FACEBOOK !!!??? DE CE CREDETI, NU NUMAI VOI, CI SI MULTI ALTII CA TOATA LUMEA ARE FACEBOOK ??? NU AM ''FB'' SI NICI NU AM DE GAND SA IMI FAC UN CONT ''ACOLO'' !!! IN ACEST CAZ CUM POT SA DAU ''SHARE'' LA ACEST ARTICOL?

Cu stima!
cod de securitate