Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

Fii tu insuti!

Cand te implici intr-o relatie, emotia cunoasterii unei persoane noi poate pune presiune pe tine in a te concentra sa o faci sa te placa. Chiar daca acest lucru pare tentant, este opusul a cum ar trebui sa procedezi. Cum te percep celelalte persoane ar trebui sa ocupe o pozitie secunda ca importanta.

Ceea ce conteaza in primul rand este cum te simti tu in aceasta situatie.

Sa te mentii in centrul experientei tale necesita o claritate a mintii. Aceasta ar putea fi cea mai grea parte a datingului. Si are sens, deoarece doresti sa fii placut.

Dorim ca mai intai sa fim placuti de catre partener, apoi incepem sa reflectam la ce anume simtim noi in legatura cu acesta.

Exista o capcana in aceasta abordare. Chiar daca descoperi algoritmul de a te face mereu placut, esti capabil sa te transformi in orice crezi ca isi doreste persoana de langa tine, nu-i vei da sansa adevaratului tau caracter sa gaseasca o conexiune onesta.

Persoana cu care te intalnesti va avea in fata in schimb o proiectie si va petrece seara discutand despre motivatiile tale de a te face placut si validat in loc sa invete cine esti cu adevarat.

Daca esti o persoana unica, cu un puternic simt al sinelui, realitatea ca exista putini altii care se pot conecta cu adevarat cu tine nu va avea o conotatie negativa.

Datingul online favorizeaza posibilitatea de a construi o versiune falsa a ta.

Odata cu cresterea numarului de siteuri matrimoniale, mai mult ca inainte, putem crea versiuni digitale ale noastre care expun in prim plan dorinta de a ne face dezirabili.

Potrivit DatingNews.com, peste 49 milioane de americani au incercat datingul online. Un sondaj condus de Statista (un portal de statistici), a dezvaluit ca 84% din persoanele care apeleaza la siteuri matrimoniale au scopul de a gasi o relatie.

Este clar ca multe persoane cauta posibilitatea unei iubiri online.

Din cauza limitarilor platformelor digitale, persoanele care apeleaza la siteuri matrimoniale isi reduc imaginea la un profil bi-dimensional, dar cu totii stim ca o persoana este cu mult mai mult decat niste caracteristici fizionomice, raspunsul la unele intrebari si cateva fotografii alese cu grija.

Cu toate acestea, multi membri ai siteurilor de dating simt presiunea de a-si mentine imaginea si continua sa sublinieze doar ceea ce considera ca ar fi partile lor dezirabile.

Daca scopul tau este sa gasesti un partener pe termen lung, atunci trebuie sa fii dispus sa te prezinti fara niciun fel de masca. Intr-o lume care evalueaza proiectii sumare ale persoanelor, acest lucru este cu siguranta dificil. Oricum, este singura abordare care te poate ajuta sa gasesti o conexiune sincera. Accepta de asemenea si posibilitatea respingerii.

O parte critica a acestei abordari este sa te impaci cu realitatea ca respingerile vor aparea. Daca am aborda intalnirile fara prioritatea de a ne construi imagini dezirabile, ne-am gasi in situatia de a respinge si a fi respinsi mai mult.

Cand facem un pas in spate si reflectam putin, acest lucru este logic. Cate persoane sunt cu adevarat compatibile cu noi?

Sentimentul de a fi dorit este foarte puternic emotional. Iti da senzatia de validare externa, dar sunt necesare mult mai multe conditii pentru a construi o relatie. O persoana trebuie sa-ti cunoasca adevaratul caracter si sa decida sa-ti stea alaturi si sa faca toate eforturile impreuna cu tine. Lasa potentialii parteneri sa te cunoasca cu adevarat.

Ingredientul de care ai nevoie pentru a incepe o relatie este o conexiune onesta.

Deci, la urmatoarea intalnire, incearca acest lucru. Concentreaza-te sa fii tu insuti. Exprima activ ceea ce te caracterizeaza cu adevarat. Aminteste-ti ca sa fii natural este mult mai important decat o validare pe termen scurt pe care poti (sau nu) sa o primesti de la un strain.

In final, iubirea creste pe terenul conexiunilor sincere. Trebuie sa te dezvalui, fara false proiectii, pentru a putea spera la aceasta.

Da-i adevaratei tale persoane o sansa!
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate