Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Romantismul cu tot farmecul, fascinatia si dorinta de a avea un partener de viata, are propriile sale parti de mit si realitate. Fiecare dintre noi poate avea propria definitie conceptualizata a iubirii si a romantismului. Insa iubirea, care la randul ei deschide calea spre romantism sau aventura este asociata cu anumite mituri vechi de cand lumea, care in ciuda repetarii lor la infinit contin putin sau chiar deloc adevar.
  • Unul din cele mai comune mituri despre dragoste si romantism se refera la asociarea acestora cu casatoria, multi oameni traind cu impresia ca aceasta din urma conduce la un romantism permanent. Conceptele gemene ale romantismului si casatoriei ar trebui separate unul de celalalt. In timp ce romantismul sau iubirea este  o expresie a sentimentelor, casatoria este o forma de contract social care nu garanteaza statornicia romantismului.
  • Iubirea adevarata va poate determina sa va acceptati partenerul asa cum este. Dar sa afirmam ca iubirea este oarba, s-ar putea dovedi a fi mit. In cazul in care partenerul vostru este inzestrat cu o trasatura dezagreabila, s-ar putea ca relatia sa nu mai fie asa de plina de culoare.
  • In mod traditional se considera ca absenta scurta sau lunga ar fi benefica din punctul de vedere al romantismului. Dar realistic vorbind, absenta lunga s-ar putea dovedi contraproductiva pentru acesta, avand in vedere proverbul repetat adesea "ochii care nu se vad se uita".
  • Un alt mit comun despre iubire implica asocierea acesteia cu pasiunea fizica. Daca cineva incepe o legatura romantica avand ca singur obiectiv satisfacerea pasiunilor fizice, atunci acesta va suferi in final un esec. Romantismul poate fi un precursor al pasiunii fizice, dar ca sa intri intr-o relatie doar pentru a-ti satisface poftele, inseamna ca iminent vei da gres.
  • La fel de eronata este asocierea romantismului cu fericirea materiala. O persoana nu trebuie sa fie bogata pentru a fi romantica, sau nu trebuie sa flateze cu un cadou extrem de scump pentru a-si dovedi iubirea. Gesturile simple de recunostinta si grija sunt suficiente in lungul drum de evidentiere a profunzimii iubirii.
  • In concordanta cu cascadele romantice utilizate in filme sau carti, persoanele implicate in relatii pot cadea sub impresia mitica legata de faptul ca romantismul se exprima cel mai bine cu ajutorul florilor si al poeziilor menite sa dea pe spate persoana iubita. Tot aici intra si uzuala repetare a cuvintelor cheie ca "Te iubesc!" si asa mai departe. Dar dimpotriva, este mai semnificativ atunci cand alegeti sa va exprimati dragostea prin actiuni care implica grija fata de partener.
  • Exprimarea romantismului prin cadouri, flori, bomboane a devenit mai degraba un cliseu, ceva la ordinea zilei. Asa ca incercati sa fiti unici in exprimarea iubirii voastre mergand contra formulelor deja impamantenite. Este obligatoriu sa ramaneti voi insiva in ceea ce priveste caracterul si perceptiile cand vine vorba de chestiuni legate de dragoste si romantism. Din moment ce nu exista doua persoane identice, este logic sa va bazati pe instinctele voastre naturale cand trebuie sa gestionati sentimentele spontane starnite de inima.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Rolandima

  • Publicat Acum peste 2 luni
mă numesc Roland. Sunt un tânăr african de naționalitate francă togoleză în vârstă de 39 de ani, care ar dori să aibă relații de dragoste de durată care ne pot duce la căsătorie.
poza Ioan_C

Ioan_C

  • Publicat Acum peste 2 luni
Vesnica poveste cu iubirea. Iubirea este un sentiment frumos care te invaluie intr-o caldura placuta si doritoare... Este cel mai frumos sentiment pe care omul il poate avea. Pasiunea este mai mult ca iubirea este cee ce facem, ceea ce traim cu inflacarare... Toti cautam iubirea si multi nu o constientizam sau daca da, nu o stim pretui destul. Iar daca o pierdem incercam sa vedem care ste cauza care este vinovatul... sa fie ea, sa fiu eu? Vesnicele intrebari, oare iubesc cu adevarat sau sunt iubit?
matrimoniale - membru fara poza

capelo

  • Publicat Acum peste 2 luni
A murit o data cu emanciparea femeii :-)
matrimoniale - membru fara poza

constantinadina

  • Publicat Acum peste 2 luni
Iubirea desenata in culori vii asternuta ca un curcubeu liniat de sentimente.un adio ce nu a fost rostit doar clipe ampaturite de visuri.un chip zugravit ce-n inima bate tic tac ca un ceas sosit al despartiri.
matrimoniale - membru fara poza

constantinadina

  • Publicat Acum peste 2 luni
Iubirea este pasiune,devotament sensibilitate tandrete.sentimente si clipe traite vesnice descrise in poiezie.Singuratate ramin aici cu tine imbratisata fara tradare.ma eliberez de visuri si sentimente scorpite,ca o pasare calatoare zbor in liberate.de noapte nu-mi e teama,luceafar ce cobori soptind in tacere alini a mea singuratate.pe cer ridic privirea condusa de nori ce-s trecatori.de luna plina-s calauzita si singura ma plimb pe strada,singura-n tacerea nopti.si nimeni nu exista sa-mi vada chipul trust si plins
matrimoniale - membru fara poza

Adanna_toteu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Teorie, sfaturi, cu practica e mai greu.
cod de securitate