Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Lasa-l sa stie ca il vrei langa tine pentru o calatorie lunga.

Te-ai intrebat vreodata ce-l face pe un barbat sa vrea un angajament pentru tot parcursul vietii? Este legat de cat de atractiva este partenera sa? De cat de deschisa este in dormitor? Sau este legat de ceva cu totul diferit?

Desigur, fiecare barbat este diferit, iar unii au probleme de angajament. Dar parte a invatarii legate de cum sa faci un tip sa te placa implica sa faci trei lucruri, mai ales daca vrei sa fii cu el pe termen lung.

1. Inceteaza sa-i vorbesti despre trecutul tau.

Iti spui atat de multe povesti despre trecut, prezent si viitor. Ce ti s-a facut si ce ai facut tu altora. O calitate foarte atractiva la o femeie este posibilitatea de a renunta total la toate povestile pe care si le spune si a incepe sa traiasca la momentul prezent.

Cand nu se scufunda in trecut sau incearca sa forteze viitorul sa arate intr-un anume fel, ci poate sa fie acolo cu barbatul ei si sa se bucure de timpul petrecut impreuna, este un lucru foarte atractiv. Cand o femeie se poate bucura de prezent, ea devine radianta, ceea ce este un lucru extrem de atractiv pentru barbatul din viata ei.

2. Accepta-l pentru ceea ce este.

Nimeni nu este perfect, si aceasta se refera probabil si la partenerul tau. Este o deziluzie majora si un punct de frustrare cand o femeie incearca sa-si schimbe jumatatea fie subtil, fie intr-un mod direct.

Se formeaza sentimentul ca nu-l accepta cu adevarat pentru ceea ce este si mai degraba ar fi intr-o relatie cu altcineva. Si daca un barbat are acest sentiment o perioada indelungata, iti va salva timpul si va pleca pur si simplu pentru a-i lasa loc in viata ta barbatului perfect in care ai incercat sa-l transformi.

In schimb, sa fii ok emotional cu un barbat fara sa incerci sa-l schimbi este incredibil de sexy. Daca il doresti, atunci accepta-l pentru ceea ce este, indiferent de situatie. Daca nu poti face asta sau daca nu-l placi exact cum este, este timpul sa pui punct relatiei si sa te salvezi dintr-o posibila viata traita intr-o continua stare de dezamagire si frustrari.

3. Fii vulnerabila si deschisa cu el.

Cand femeile nu fac asta, se lasa doar "duse de val" fiind de acord cu orice lucru pe care partenerul lor il spune sau il face. Aceasta atitudine pare a fi o idee buna care conduce la o relatie usoara si fara probleme. In schimb, nu este adevarat; cu exceptia situatiei in care barbatul este extrem de nesigur pe el, acesta nu doreste sa se intalneasca cu o femeie fara personalitate, care este mereu de acord cu tot ce spune el.

El vrea o femeie care este deschisa si isi impartaseste sentimentele in orice moment. Poate ca ii este frica, este nelinistita, sau suparata. Toate acestea sunt in regula. Chiar sunt. Sa ai vulnerabilitatea de a admite este o calitate foarte atractiva.

Femeile adesea isi inhiba sentimentele si atitudinea. Ele pot pretinde ca nu sunt afectate de lumea din jurul lor. Aceasta duce adesea la o atitudine de control ("ori facem ca mine, ori pleci").

Evident ca nu este un lucru atractiv atunci cand incerci sa faci un barbat sa te placa. Motivul este ca acesta descopera mai greu femeia din spatele armurii pe care o porti. El vrea sa te cunoasca. Si abordand acest comportament, ii ingreunezi mult munca in aceasta privinta.

Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza adela1

adela1

  • Publicat ieri
Buna ziua, acelasi lucru si pentru noi ....si noi putem pleca ...daca....si noi dorim ca el sa......
poza DanyRoyal

DanyRoyal

  • Publicat Acum 6 zile
Interesanta pledoarie☺☺☺interesante cuvinte,complet paralele cu contextul.Saraca femeie...ai pus-o la zid
poza Ana_Karenina

Ana_Karenina

  • Publicat Acum 6 zile
Sunteți plătiți pentru gargara asta?
matrimoniale - membru fara poza

popeasca90

  • Publicat Acum 14 zile
Bine punctat Lucretia .....olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

Lucretica

  • Publicat Acum 3 saptamani
Frumoooossss...Pe când sfaturi privind bunele maniere și pentru EI......cum să ne cucerească...ori se consideră că noi nu avem dreptul la vre-o opțiune....noi suntem gata cucerite.
cod de securitate