Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Cum sa-i atragi privirea si sa-i cuceresti inima.

Daca se apropie o intalnire importanta si te stresezi gandindu-te cum sa faci un tip sa te placa sau cu ce sa te imbraci si nici macar nu ai idee de unde sa incepi, stai linistita, nu esti singura care simte asa. Incepand cu alegerea rochiei potrivite, care sa exprime stilul personal si pana la alegerea machiajulului si a celor mai potrivite accesorii, primele intalniri pot cauza neliniste, confuzie si pot fi coplesitoare chiar si pentru cele mai atragatoare femei.

Iata cateva sugestii care te vor ajuta sa scapi cu siguranta de acest stres, pentru a va putea bucura de clipe minunate impreuna, pe care abia veti astepta sa le retraiti la urmatoarea intalnire!

Iti vom dezvalui in continuare cele mai bune sapte sfaturi pentru a face un barbat sa te placa, plecand de la ceea ce fac cele mai atragatoare femei atunci cand se pregatesc sa iasa la o intalnire.

1. Pregateste clasica rochie neagra.

Fie ca e vorba de o noapte de distractie la un club, fie ca e o cina oficiala, micuta rochie neagra e potrivita pentru orice ocazie.

Daca iti doresti sa ai un aer boem si sic, imbraca-te cu o rochie pana la genunchi, mai vaporoasa. Vrei sa creezi o impresie puternica? Lasa sa se vada un picior pe sub dantela unei rochii cu umerii goi. Daca va fi o cina pretentioasa, alega o rochie eleganta, lunga, cu spatele gol, care sa te faca sa stralucesti in noapte, iar partenerului tau sa-i taie respiratia.

Oricare ar fi situatia sau ocazia, aminteste-ti ca o rochie neagra e intotdeauna alegerea perfecta.

2. Aranjeaza-ti parul.

Cei mai multi barbati adora parul matasos si stralucitor, cu aspect natural. Spala parul si aplica un balsam cu cateva ore inainte.

Ia un strop de fixativ si aplica peste tot pentru a imblanzi firele rebele. Pentru un aspect cochet si tineresc, foloseste un ondulator pentru a face cateva bucle moi si lejere.

Daca te imbraci extravagant, alege un coc din care lasi sa cada cateva suvite ondulate, care iti vor accentua gatul si mai mult.

Indiferent ce decizi sa faci, aminteste-ti intotdeauna sa nu folosesti mult fixativ, deoarece aspectul va fi unul exagerat, deloc atragator.

3. Ingrijeste-ti pielea.

Nu uita, barbatii apreciaza femeile care se simt bine in pielea lor. Cu o zi inainte de seara cea mare, ingrijeste-ti pielea si pregateste-o pentru o noapte fantastica. Curata, maseaza si exfoliaza tenul si rasfata-l cu o masca de argila pentru a-ti calma porii.

Ai un cos? Nu-l atinge si nu-l sparge. Lasa-l in pace, iar corectorul tau va face restul.

Hidrateaza, hidrateaza si iar hidrateaza, pentru ca astfel pielea corpului va deveni supla, catifelata si luminoasa. Utilizeaza un autobronzant delicat pe toate portiunile expuse, care va conferi o stralucire aparte pielii.

4. Alege un machiaj care sa-ti sporeasca increderea.

Chiar cand iesi noaptea in oras nu inseamna ca trebuie sa pui pe tine tone de machiaj daca nu vrei. Alege tipul de machiaj in functie de ocazie si situatie, dar care sa te si reprezinte.

Daca iesi la cina, alege un machiaj delicat, accentuand cele mai frumoase trasaturi. Daca mergi intr-un club, alege un machiaj mai indraznet care sa-ti aduca un plus de frumusete.

Ai grija ca fondul de ten si corectorul sa se potriveasca cu nuanta pielii tale, altfel vei obtine un ten in doua culori care va deveni gri dupa o ora. De asemenea, contureaza-ti buzele si foloseste un ruj care sa iti dea incredere. Ideal ar fi sa folosesti un ruj ultra-mat, rezistent la transfer, insa inainte de a-l aplica ai grija sa aplici balsam de buze, pentru a nu ajunge sa ai buzele uscate si crapate.

Mascheaza cearcanele si acopera orice pigmentare pentru un aspect impecabil.

5. Alege accesorii surprinzatoare.

Nu vrei sa ai un aspect sters sau plictisitor la prima intalnire, asadar alege accesoriile adecvate care iti vor completa tinuta si aspectul.

Pentru o noapte nepretentioasa in oras, alege bijuterii delicate care sa se asorteze cu o pereche de blugi si o bluza draguta. Cerceii indrazneti sau un colier sofisticat vor face nota discordanta cu o tinuta simpla.

Asorteaza rochiile lungi sau pe cele formale cu cercei sofisticati cu perle sau diamante, cu o bratara lata, pretentioasa sau, daca vrei sa iesi si mai mult in evidenta, poarta un choker ostentativ.

6. Alege sa ai picioare ca fulgul, nu ca plumbul.

Vrei ca intalnirea sa ti se para obositoare si incomoda? Vrei sa suporti dureri tot timpul cat vei fi la intalnire? Sau vrei sa te distrezi si sa te relaxezi?
Daca nu-ti doresti rani sau basici, alege o pereche de pantofi confortabili, ca sa nu faci o impresie dezagreabila sotancaind in niste pantofi cu toc inalt numai pentru ca „asa trebuie”.

Daca nu poti merge cu pantofi stiletto, poarta o pereche de sandale care se asorteaza perfect cu rochia. Poti, de asemenea, opta pentru tocuri kitten sau pantofi wedges daca vrei neaparat ca picioarele tale sa para lungi si elegante.

Nu purta niciodata pantofi noi la o intalnire. Intotdeauna poarta noii tai pantofi inainte de marele eveniment. Nu uita, ideea e sa te distrezi, nu sa induri durere din cauza unei alegeri gresite a incaltamintei.

7. Relaxeaza-te si destinde-te.

Cel mai important lucru este sa te simti bine si sa te bucuri de timpul petrecut impreuna. Nu analiza prea mult lucrurile si nu te panica din cauza unor detalii minore. Doar relaxeaza-te langa potentialul tau partener si lasa-ti personalitatea sa straluceasca. Ceea ce iti doresti este ca atitudinea si personalitatea ta sa il farmece pe noul tau pretendent.

Tine minte ca increderea este cheia, restul va veni de la sine.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza maria13mar

maria13mar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Noi ne dam peste cap și unii dintre ei... Citiți o întâmplare hazlie mai jos (nu-mi aparține, e preluată).

Sâmbătă după-amiază. Înghețată cu fetele.

Povesteam diverse. La un moment dat, se aude: kkt, kkt, de 3 ori kkt! Hey, zic, ce s-a întâmplat?! Nu mai pot sta mult, trebuie să ajung acasă. Să pun o rochie, să îmi dau cu glet. Am un daiting. Zâmbesc. Il știi pe tip sau e de pe site-ul ăla? Nee..nu-l știu. Dar sper să fie normal...nu ca ultimul! Poate, dracului, apuc să mă mărit până la 50 de ani! Râd cu poftă! Băi, da' ultimul nu fuse normal ?!
Păi, n-am apucat să îți povestesc, zice. Vorbesc cu el, părea ok și chiar îmi plăcea. Stabilim o întâlnire. Îmi dă mesaj cu 15 minute înainte de ora stabilită: am o urgență in familie, nu mai pot veni. Sigur, îngrijorată, întreb ce s-a întâmplat. A răcit mama, stau să ii pregătesc ceai. Ok...mă gândesc că o mama are omul, că e de admirat... La a doua întâlnire, îmi spune că vede fantome. Ba, mai mult, că vorbește cu ele. Că, de fapt, el este un om plin de har. Cu sânge albastru și oleacă verde. Că, deh, un strămoș a fost extraterestru...Face tipa o pauză strategică, mă privește atent. O, da, îmi captase atenția, clar!
Nu mai puteam de râs. Și?! Sper că nu i-ai mai dat o șansă..
Ba, ce crezi?! Da! Că mi-a dat mesaj: sunt timid și am clacat la întâlnirea cu tine. Dar a treia, a fost ultima șansă! Stabilim ora. Cică, să ne vedem in parc. Ok, accept. Stau pe băncuță. Vreo 10 minute peste ora stabilită, hotărăsc să plec. Primesc mesaj: ajung imediat, trebuia să cumpăr ceva urgent. La dracu' , speram să nu fie prezervative! Fată, continuă prietena mea, vine omul in șlapi și cu o sacoșă de rafie. Jur, de rafie era! Îmi zice că a luat niște cartofi și ouă. Apoi, subit, se apleacă și scoate o pâine. Zice: mănâncă, că acum e scoasă din cuptor!
O privesc printre lacrimi de râs: și? Mâncași?!
Păi, da!! Că mirosea pâinea aia intr-un fel!! Ce, vroiai să îmi rămână gândul la ea? Mi-a rămas doar niscai pământ pe limbă, că era pusă direct peste cartofi!
O, doamne, zic! Nu mai pot de râs!
Vezi, zice ea, când îți spun să te înscrii și tu...nu vrei! Nu știi ce distracție pierzi!
Râd. Nee, nu are sens. Am fost deja măritată, ce dracu' , nu pot fi egoistă!
Să vă privez pe voi, nemăritatele, de asemenea exemplare ar fi pură răutate!
matrimoniale - membru fara poza

dream2

  • Publicat Acum peste 2 luni
Oameni buni, vreti parerea mea ? Nu conteaza, v-o spun oricum. Barbatilor, nu o mai ardeti la modul "noua ne plac femeile naturale si fara machiaj". Fals. La prima intalnire atat barbatii cat si femeile vor sa impresioneze. Corect ? Femeile vor sa para cat mai frumoase si barbatii vor sa para cat mai romantici, amuzanti si dornici de relatii serioase, nu neaparat pentru ca asa ar fi ei ci pentru ca ei stiu ca asta-si doresc femeile. E normal sa ne aranjam la prima intalnire si sa aratam cat mai bine, atat barbatii cat si femeile, pentru ca primul impact este imaginea. Pe parcurs ajungi poate sa-ti dai seama ca acea persoana are un suflet bun si probabil sa o apreciezi si pentru acest lucru dar pana la suflet te intalnesti intai cu aspectul fizic.Corect? Deci dupa parerea mea asa va fi intotdeana si e ceva normal la prima intalnire : femeile se vor aranja sa fie cat mai atractive iar barbatii se vor stradui sa para cat mai romantici si mai "dornici de angajament". De ce?!?! Pentru ca femeile stiu ce vor barbatii si barbatii stiu ce vor femeile. Asta e doar parerea mea.
poza minuv4

minuv4

  • Publicat Acum peste 2 luni
nu-mi plac femeile machiate - machiajul trece, persoana ramane. Vreau intotdeauna sa vad exact cu cine discut - cu precadere la prima intalnire.

Prea mult charm si machiaj si texte e clar ca ascund ceva (taman pe dos !).

Iar povestile asexuate preluate cu tampenia aferenta din vest sunt taman nivelarea pasiunii. O femeie asexuata preocupata patetic de "sferiliiiliii" cele inalte = zero !
matrimoniale - membru fara poza

Florenta123

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sa fim serioase! Unde s-au vazut femei neatrăgătoare????Oricare femeie este atrăgătoare în felul ei sau măcar... a fost. De ce nu mai este????Întrebati-i pe...EI.
matrimoniale - membru fara poza

bande73

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am ramas masca.....fac parte din tabara masculina dar ..nu stiu...nu vreau sa cred ca un barbat poate face asa unei femei...
Cum se poate numi barbat?! sa astepti sa plateasca o femeie nota de plata...de mai mult nici nu vreau sa mai gandesc pt ca e oribil de urat...dar na...se pare ca sunt si astfel de ,,animale,,...
Fetelor ce pot sa zic? Atentie la neatentie si BAFTA.
matrimoniale - membru fara poza

Lucretica

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ai dreptate d-na Pistruiată! Trucul nr.1 și cel mai important, pentru a cuceri un bărbat luat de pe internet, este să ai portofelul plin de bani. Trucul nr.2 să-l crezi când îți propune o relație serioasă, când de fapt vrea doar o noapte de ...hai să-i zicem amor. Trucul nr. 3 să-i răspunzi cu înflăcărare la mesajele de dragoste pe care ți le trimite ție și la multe altele prin copy paste....poate pune ,,botul,, măcar una . Trucul nr. 4 Să stai cuminte, să nu pui multe întrebări, să-ți respecți locul în ,,haremul,, pe care și l-a creat aici în virtual, imaginându-se Suleyman Magnificul.....Trucul nr. 5 La întâlnirile cu EL (în mâna lui nu este nici măcar o buruiană),să mergi după ce ți-ai cheltuit aproape tot salariul la un salon de coafură, cosmetică și să pui pe tine tot ce ai mai frumos în dulap, pentru ca tot el ,să fie nemulțumit fie de numărul de Kg , de vârstă, vocea ta, lungimea nasului sau culoarea eșarfei.Trucul nr.6 Să-l inviți in casa ta proprietate personală unde trebuie să locuiești singură, să-l omenești casă, masă după care să dispară de unde a venit......de nicăieri sau la următoare din ,,harem,,. Trucul nr.7 După plecarea domniei sale să taci și să nu povestești nimănui pățania te cu cavalerul virtual. Să-I cucerești inima…..extraordinar…..care inimă????
cod de securitate