Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

Cum sa cuceresti un barbat

   Adeseori femeilor li se intampla sa-si dea intalnire cu un barbat care le face sa se simta speciale, sa petreaca o seara minunata si o noapte de foc cu el; dar apoi, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, a doua zi el se face nevazut cautand alte aventuri.

   Dilema "cum sa cuceresti un barbat" in realitate se traduce "cum sa eviti ca el sa te paraseasca dupa ce si-a atins obiectivul (de a face sex)".

   Pentru multi barbati cucerirea unei femei e un tip de intrecere sportiva unde, odata atins obiectivul, tensiunea adrenalitica se topeste solicitand cautarea unei noi aventuri si uitarea celei precedente. In acest tip de provocare implicarea emotionala a barbatului este de tip egocentrist. In cateva cuvinte el isi urmareste doar scopul fara sa-i pese de persoana de langa el.

   Atunci cand se poate ca un barbat efectiv sa se indragosteasca?

   Se indragosteste atunci cand partenera sa reuseste sa-i produca stari emotive pe care el nu e in masura sa si le autogenereze: adica pentru a incerca acele particulare senzatii intense are nevoie de prezenta femeii care i le-a produs. Acesta este cazul in care barbatul se intoarce. Se intoarce pentru a putea avea ceea ce nu isi poate procura singur.

   In multe articole de pe Matrimoniale Romania am vazut ca fiecare comportament uman (incluzand si indragostirea) e intotdeauna consecinta unei stari emotive. In practica, de fiecare data cand vrem sa determinam o persoana sa faca ceva (de exemplu sa se indragosteasca), trebuie sa stimulam in acea persoana emotiile potrivite care o fac sa se comporte asa cum ne dorim.

   A face un barbat sa se indragosteasca este deci o problema de emotii: procurandu-i starile emotive juste pentru a face in asa fel incat el sa nu te mai vada ca o simpla provocare cu el insusi, ci ca o ocazie unica fara care nu ar mai fi capabil sa traiasca acele senzatii unice.

Comentarii

poza dulcikmoni

dulcikmoni

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu ne putem comada sufletul,doar inima...inima este un organ sufletul este un spirit...daca un barbat se indragosteste de o femeie cu sufletul nu isi mai doreste o aventura ,vrea totul si doar a lui nu este deacord sa imparta cu nimeni...aventura este controlata de inima dragostea de suflet...
poza razvan_melinte

razvan_melinte

  • Publicat Acum peste 2 luni
sa stiti ca ce scrie e foarte adevarat !!! sunt barbat, am trecut printr-o casatorie si acum ma incred foarte greu in femei. de un an si jumatate nu am o relatie, am destule oferte si femei care multi le-ar dori. dar nu accept niciodata o femeie care sa ridice coada!!! in mare majoritate asta fac toate.
poza razvan_melinte

razvan_melinte

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna !
cod de securitate