Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

Cum sa cuceresti un barbat

   Adeseori femeilor li se intampla sa-si dea intalnire cu un barbat care le face sa se simta speciale, sa petreaca o seara minunata si o noapte de foc cu el; dar apoi, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, a doua zi el se face nevazut cautand alte aventuri.

   Dilema "cum sa cuceresti un barbat" in realitate se traduce "cum sa eviti ca el sa te paraseasca dupa ce si-a atins obiectivul (de a face sex)".

   Pentru multi barbati cucerirea unei femei e un tip de intrecere sportiva unde, odata atins obiectivul, tensiunea adrenalitica se topeste solicitand cautarea unei noi aventuri si uitarea celei precedente. In acest tip de provocare implicarea emotionala a barbatului este de tip egocentrist. In cateva cuvinte el isi urmareste doar scopul fara sa-i pese de persoana de langa el.

   Atunci cand se poate ca un barbat efectiv sa se indragosteasca?

   Se indragosteste atunci cand partenera sa reuseste sa-i produca stari emotive pe care el nu e in masura sa si le autogenereze: adica pentru a incerca acele particulare senzatii intense are nevoie de prezenta femeii care i le-a produs. Acesta este cazul in care barbatul se intoarce. Se intoarce pentru a putea avea ceea ce nu isi poate procura singur.

   In multe articole de pe Matrimoniale Romania am vazut ca fiecare comportament uman (incluzand si indragostirea) e intotdeauna consecinta unei stari emotive. In practica, de fiecare data cand vrem sa determinam o persoana sa faca ceva (de exemplu sa se indragosteasca), trebuie sa stimulam in acea persoana emotiile potrivite care o fac sa se comporte asa cum ne dorim.

   A face un barbat sa se indragosteasca este deci o problema de emotii: procurandu-i starile emotive juste pentru a face in asa fel incat el sa nu te mai vada ca o simpla provocare cu el insusi, ci ca o ocazie unica fara care nu ar mai fi capabil sa traiasca acele senzatii unice.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate