Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

Cum citeam eu despre matrimoniale online mi-am adus aminte ca am avut si eu ceva experiente in domeniul asta. Iar insuccesele repetate m-au facut sa realizez ca nu e asa de simplu precum pare.

Insa am invatat cateva chestii:

- in primul rand trebuie sa ai poza. Profilurile cu poze sunt mult mai atractive. Bine, nu oricine arata bine intr-o poza. Dar pentru asta exista solutii.
Poza din profil, poza pe intuneric, poza cu spatele, poza cu un catel in brate sau, in disperare, pui o poza cu cineva care arata bine.

- scrie ceva despre tine. “Converseaza” cu cel care citeste profilul. Daca incepi cu “nu prea stiu ce sa scriu dspre mine” si nu ai poza nud cu tine, esecul e garantat. Pentru ca toata lumea cauta ceva interesant.
Amuzant, serios, visator, nu conteaza. Sa fie aruncate 2-3 propozitii pe acolo.

- completeaza cat mai multe date despre tine: ce inaltime ai, cat de regulat mergi la wc, daca mananci sarat sau nu. Oamenii cauta persoane cu lucuri in comun si cu care sa se potriveasca cat de cat. Chiar daca la prima vedere pare nesemnificativ, pentru cele 55 de kg ale mele sunt extrem de importante cele 120 de kg ale tale.

- raspunde la mesaje. Macar din politete. Chiar daca nu te atrage persoana, raspunde pentru antrenament.
E ca la fotbal, daca nu ai antrenament, atunci cand esti chemat titular la echipa mare nu faci fata. Si apoi esti trimis din nou la juniori.

- nu incepe direct cu “imi zici si mie id-ul tau de mess?” Stiu, e mai usor de conversat acolo. Si poate ca esti disperat sa iti mai maresti putin lista de messenger. Insa aceasta abordare va scoate la iveala imediat disperarea ta.

- pupici, zambete si alte emoticoane sunt utile. Dar nu in exces.

- si nu in ultimul rand, putin curaj. Daca astepti la infinit sa te caute cineva, ai sanse sa ramai doar cu atat: cu asteptarea.

A se retine: in tineretile mele nu am avut prea mare succes pe siteurile de matrimoniale. Deci ideile de mai sus se pot dovedi a fi inutile. :D


Sursa: zambesc.com


Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza MarianDb

MarianDb

  • Publicat Acum peste 2 luni
eu deja sunt sunt scarbit de ce am gasit aici pe site.. ok
ignoranta este pe primul loc.... daca cineva ma contacteaza si nu sunt interesat de acea persoana ii raspund politicos. acelasi lucru il cer si eu
cod de securitate