Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Introvertitii, spre deosebire de alte persoane, au adesea dificultati cand vine vorba de interactiunile sociale. Acest lucru este valabil mai ales atunci cand vine vorba de intalniri. Chiar si simplul fapt de a vorbi cu alti oameni poate fi o provocare pentru multe persoane introvertite. Asa ca nu e de mirare ca gandul de a vorbi cu cineva care ar putea fi un viitor partener poate face o persoana introvertita sa se panicheze.

Iata cateva sfaturi rapide pentru intalniri, care ar putea sa fie de ajutor unei persoane introvertite.

1. Recunoaste adevarul.

Nu te mai preface ca esti foarte sociabil. E in regula sa fii introvertit. Spune-i partenerului daca esti genul de persoana care isi doreste mai intai o prietenie sau are nevoie de timp sa se indragosteasca. S-ar putea sa indepartezi unele persoane, dar, in schimb, vei atrage oamenii care te vor aprecia cu adevarat.

2. Iesi la intalniri in locurile in care te simti confortabil.

Daca nu iti plac barurile galagioase, nu merge acolo. Adesea, introvertitii vor sa faca pe plac altor oameni si fac ceea ce cred ca ceilalti asteapta de la ei, chiar daca acest lucru ii deranjeaza. Gaseste un loc care te face sa te simti confortabil: o cafenea retrasa sau, poate, un parc.

De asemenea, ii poti spune partenerului sa te insoteasca atunci cand iti plimbi cainele sau cand te intalnesti cu prietenii. Cel putin, vei avea pe cineva care sa fie langa tine indiferent ce s-ar intampla.

3. Evita-i pe cei ce vorbesc mult si iscusit.

Intr-o relatie, trebuie sa fii auzit. Daca partenerul nu iti permite sa scoti o vorba pentru ca vorbeste neintrerupt, nu este persoana potrivita pentru tine.

4. Cauta conexiunile subtile.

Uneori suntem atat coplesiti de primele impresii si de lucrurile la care trebuie sa fim atenti incat este greu sa ne dam seama cum ne simtim langa persoana alaturi de care stam. Iti place sa fii acolo? Sau ti se pare sufocant, coplesitor ori nu te simti in largul tau? Asigura-te ca iti place sa iesi cu acea persoana.

5. Fereste-te de cei care vor doar sa primeasca.

Introvertitii sunt adesea persoane care ofera. Ei asculta, acorda atentie si vor sa fie langa celalalt. Asigura-te ca, in toata aceasta ecuatie, tu vei fi persoana care primeste. Daca trebuie sa-i ceri mereu sa faca gesturi romantice sau sa te includa in viata lui, e un semn ca relatia nu va avea sorti de izbanda.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate