Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Oare antrenamentul iti va garanta reusita?

In timp ce luam pranzul cu cea mai buna prietena a mea, am ajuns sa discutam despre relatii si barbati. Pentru ca, intotdeauna, cu o prietena adevarata e musai sa vorbesti despre barbati. Am discutat despre felul in care noi, femeile, oscilam intre dragoste si ura in relatiile cu barbatii, deoarece printul nostru pe un cal alb se poate transforma imediat in cel mai urat cosmar.

Din toata discutia noastra, mi-a ramas in minte o vorba. O vorba pe care o stiam, dar in care nu am vrut sa cred niciodata pana cand nu am auzit-o rostita cu voce tare.

Relatiile sunt un joc si, daca vrei sa castigi, va trebui sa ai antrenament.

Asta m-a trezit la realitate. Mi-am dat seama ca in societatea de astazi stim clar ceea ce presupune sa vrei sau sa ai o relatie. Este adevarat oare ca exista reguli si recomandari ce trebuie urmate atunci cand vrei sa vorbesti cu o persoana de sex opus? Exista oare si abateri de la reguli si in acest caz, daca nu respecti limitele, cealalta persoana ajunge sa decida ce se intampla in continuare pentru ca mingea este in terenul ei?

Cumva, trebuie sa fim vazuti ca niste fiinte perfecte, fara niciun fel de defect sau bagaj din trecut pe care l-am putea avea, ca si cand am intalni pasiunea pentru prima data. Oare noi, ca indivizi, suntem atat de inconstienti de realitate si de ceea ce suntem incat trebuie sa ne ascundem adevarata fata cat de mult timp putem, sau oare cealalta persoana traieste o minciuna intr-o lume in care pasiunea trebuie sa fie absolut perfecta? In orice caz, este regretabil faptul ca majoritatea societatii si culturii noastre de astazi se bazeaza atat de mult pe prima impresie si profilurile de pe siteurile de socializare.

De cand sunt relatiile definite de eforturile depuse, de cat de pregatiti suntem sau de cat de bine ne jucam cartile, in loc sa conteze persoanele implicate, iubirea si calitatile intrinsece pe care le descoperim unul la celalalt?

„Nu pot sa-i trimit acum un mesaj pentru ca este prea devreme (sau prea tarziu)” si / sau „Voi astepta cateva minute dupa ce intra pe Facebook Messenger, ca sa nu par disperata” sunt doar doua din sutele de „jocuri” pe care le jucam pentru a ne construi strategia pentru urmatoarea miscare. Aceste miscari, in ansamblu, inseamna antrenamentul de care avem nevoie pentru a ajunge la „nivelul urmator”?

Relatiile sunt asa cum le construiesti. Daca, intr-o relatie, iei decizii bazate exclusiv pe eforturi superficiale si aspect fizic, te vei alege cu standarde nerealiste, asteptari nerealiste si chiar o relatie nerealista.

Deci, daca ai de gand sa te antrenezi, antreneaza-te sa iti acorzi timp. Antreneaza-te sa fii singur si sa te dezvolti ca individ. Ca societate, trebuie sa incepem sa traim dintr-o perspectiva diferita:

Relatiile nu trebuie sa fie castigate ci mai degraba trebuie sa fie reale.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

_eu_

  • Publicat Acum peste 2 luni
Relatiile se construiesc... In doi...
cod de securitate