Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Da, unele dintre noi poate ca nu au avut o relatie de cativa ani!

Sunt singura de cand aveam 16 ani. Asta inseamna ca nu am mai avut o relatie de opt ani. Da, de opt ani. Asta inseamna, in acelasi timp, ca am parte de reactii de oripilare si uimire din partea altora care poate ca au sau poate ca nu au o vasta experienta in ce priveste intalnirile si relatiile. Pare si mai jenant sa admiti acest lucru in fata tipilor care reactioneaza astfel si care iti reamintesc in mod constant ca nu inteleg cum de niciun barbat nu a fost interesat de cineva ca tine. Desi poate ca unele fete nu sunt deranjate de o astfel de reactie, multe recunosc ca le deranjeaza. Pe mine cu siguranta ma deranjeaza, deoarece rareori barbatii atragatori se mai uita a doua oara cu interes la mine. Acest articol se adreseaza femeilor care au avut parte de astfel de reactii din partea barbatilor,  dorindu-se a fi in acelasi timp si un avertisment pentru barbati, care ar trebui sa evite sa raneasca sentimentele unei femei reactionand astfel.

1. „Nu pot sa cred ca nu ai iesit cu nimeni de ____ ani!”

Indiferent daca e vorba de trei ani, cinci ani sau poate chiar mai mult de zece ani, majoritatea femeilor isi dezvaluie o latura extrem de vulnerabila cand admit in fata unui potential prieten ca nu au avut pe nimeni in tot acest timp. Chiar daca barbatul a avut sau nu a avut relatii cu zeci de femei, el nu ar trebui sa simta nevoia sa reactioneze astfel cand vine vorba de o femeie singura. Personal, mi se pare ciudat si sunt jenata sa recunosc ca nu am avut un prieten stabil timp de opt ani, asa ca ma simt destul de prost si ridicol cand un tip reactioneaza in acest fel cu privire la singuratatea mea. E normal sa fii socat, dar te rog sa nu faci atata caz din asta. In loc sa reactionezi astfel, incearca sa-ti arati interesul pentru ea si sa o faci sa uite cat timp a trecut de cand nu a mai avut un prieten.

2. „Cum de niciun tip nu a remarcat ______ la tine? E atat de dragut!”

Hei, noi femeile singure ne intrebam acelasi lucru. Dar daca un posibil viitor iubit ne spune acest lucru de sute de ori ne vom simti si mai prost din cauza asta. S-ar putea sa ne faca sa punem intrebari despre motivele voastre si daca sunteti cu adevarat dispusi sa faceti un efort pentru a ne respecta si a ne aprecia pentru cine suntem. Nu e vina noastra ca barbatii nu au remarcat acest lucru, deci incercati sa nu repetati aceasta intrebare de mai multe ori si mai ales pe un ton condescendent. Nu toti avem asa de multa experienta in intalniri cum au unii dintre voi.

3. „Deci nu ai mai facut niciodata ____ cu un barbat pana acum?”

Unele femei singure s-ar putea sa aiba oarecare experienta in astfel de lucruri din relatiile anterioare. Restul dintre noi, totusi, suntem inca virgine, intr-adevar, si complet lipsite de experienta cand vine vorba de relatii intime cu un barbat. Dar asta nu ar trebui NICIODATA sa fie un motiv de rusine, mai ales daca o femeie este singura de foarte mult timp si este fecioara la varsta de 20 si ceva de ani. Un tip care rade de noi din acest motiv, direct sau indirect, este incredibil de egoist si ne insulta peste masura. Unele dintre noi pur si simplu nu au gasit tipul potrivit cu care sa inceapa o astfel de relatie. Asa ca da, unele dintre noi nu au deloc experienta.

4. „Tu ai ___ ca hobby? Ce tare!”

Poate ca este perfect in regula sa spui asta despre interesele si hobby-urile unei fete din cand in cand daca dai dovada de un interes real si serios pentru ea. Daca spui asta doar ca sa o flatezi si astfel sa o „agati”, atunci ea isi va da seama destul de repede. Nu toate fetele singure vor sa fie „agatate”. Vrem o relatie serioasa cu un tip care sa fie macar cat de cat interesat de hobby-urile noastre, iar noi, la randul nostru, sa fim interesate de ale lui. Sa ii spui unei fete aceste lucruri doar ca sa ajungi rapid in patul ei nu este un mod prea grozav de a arata ca o apreciezi asa cum este ea. Acesta este unul dintre motivele pentru care unele dintre noi au fost singure atat de mult timp – un tip care nu a fost destul de serios.

5. „Da, e grozav.” – Ar putea raspunde un tip la: „Eu fac ___ chiar acum.”

Multe fete singure, ca mine, isi doresc cu adevarat si depun eforturi sa aiba o conversatie cu un potential iubit. Conversatia este la fel de importanta ca si intimitatea, increderea etc. Daca raspundeti cu jumatate de gura cand va intrebam ce mai faceti sau cand va povestim despre ce am mai facut noi in ziua respectiva, sunt sanse mari ca majoritatea fetelor sa se simta nedorite si dezamagite. Trebuie sa depuneti si voi eforturi daca vreti sa incepeti o relatie serioasa cu o fata singura. Unele dintre noi sunt complet lipsite de experienta cand vine vorba de intalniri in general si se descurca cat pot de bine cu ceea ce stiu. Daca lucrurile pe care le face sunt oarecum ciudate, nu o descuraja. Ajut-o!

Cand esti singura de mai multi ani ai avantaje si dezavantaje. Un mare dezavantaj il reprezinta tipii care reactioneaza irational cand o fata recunoaste ca este total lipsita de experienta in relatiile amoroase. Trebuie sa nu uiti sa te gandesti la sentimentele ei si sa fii mai atent la trecutul ei in dragoste. Poate ca a trecut prin incercari mai dure sau poate ca nu a avut niciodata un iubit stabil si serios. Baieti, incercati sa evitati sa reactionati astfel cand o fata va spune sincer cat timp a fost singura. Va merita in cele din urma daca ii veti arata cat de interesati sunteti de ea.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

aceeasi

  • Publicat Acum peste 2 luni
Iertat sa imi fie commentul, insa chiar e o gluma....nereusita. Dupa cum bine spune "cineva" e tocmai potrivita...pentru 1 aprilie. Barbatii capabili de astfel de ineptii nu merita nicio secunda din atentia ta, iar, tu, femeie, invata-te pe tine, protejeaza-te, pretuieste-te astfel incat sa nu fii vulnerabila decat daca vrei.
cod de securitate